Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Vorm

Gamma

Verpakking

Designer-wegwerpservice

Designer wegwerptafelgerei wordt steeds meer gevraagd voor gebruik op belangrijke evenementen zoals bruiloften of belangrijke commerciële recepties. Daarom stellen wij u hier een reeks plastic wegwerpserviezen voor die elegantie en duurzaamheid bieden; twee kwaliteiten waarmee u uw tafel een vleugje prestige kunt geven. Design Borden en Glazen, Design Plastic Bestek en Design Wegwerpbekers vormen samen een compleet Wegwerpservies van kwaliteit tegen de beste prijs. Wij staan voor een reeks wegwerpproducten die, dankzij de verfijnde vormgeving en de materialen waarvan ze zijn gemaakt, ervoor zullen zorgen dat de gasten kunnen genieten van een wegwerpservies, zonder dat ze het comfort van een traditioneel servies hoeven op te geven.

 

Bekijk meerZie minder

Ontwerp Wegwerp Servies Wit Parel

Aanbevolen producten in Designer-wegwerpservice


Actieve filters

  • Pakket
  • freeshipping

500
uses

📦
6
Proeving Kom Durable SAN "Sodo" Wit 40ml (108 Stuks)

Proeving Kom Durable SAN "Sodo" Wit 40ml (108 Stuks)

Ref 13540-6-18

6 Stuks

112, 00€

18,666€/Proeving

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Uitverkocht

Aantal stuks

De kwaliteit en de goede prijs is een van onze belangrijkste uitgangspunten, daarom bieden wij u van MonoUso deze selectie van Wegwerp Designer Servies aan, zodat u kunt controleren of de elegantie, in een tafel. niet duur hoeft te zijn. In onze catalogus vindt u een selecte verscheidenheid aan Wegwerp Designer Servies in verschillende kleuren, met als doel te voorzien in de behoeften van degenen die steeds meer bereid zijn om Wegwerp Servies te gebruiken voor evenementen en vieringen van de meest bijzondere. 

Met een discrete stijl die u tegelijkertijd verrast, vindt u op onze website Elegant Plastic Borden voor alle smaken, Plastic Bekers die u sprakeloos achterlaat, Wegwerp Designer Bestek perfect voor het eten met alle comfort, en een combinatie van Designer Bekers, die bij al deze Wegwerp Producten passen, om een Wegwerp Catering Set van de meest bijzondere te completeren.

Combineer en creëer uw eigen Wegwerp Servies door te kiezen uit verschillende producten in verschillende kleuren en vormen. Aarzel niet en begin te spelen met de tafeldecoratie volgens uw verwachtingen. Om uw Deluxe Tafel compleet te maken, raden wij u aan een bezoek te brengen aan onze collectie Cocktailbrillen, Presentatie Dienbladen en Testing Miniaturen. U zult versteld staan!

Als u daarentegen een ander soort idee heeft, waarbij u een ander soort Wegwerp Servies nodig heeft, vindt u op onze website van Ecologisch Wegwerp Servies, Economisch Wegwerp Servies en Economisch Wegwerp Servies in kleur, tot Hard Wegwerp Servies, Onbreekbaar Wegwerp Servies en Elegant Wegwerp Servies. 

Bekijk meerZie minder