Capaciteit

Compartimenten

Suikerriet Bakjes Box to go

Wilt u uw voedsel veilig vervoeren zonder het milieu te schaden? Maak je geen zorgen, bij Monouso bieden we een ecologisch en duurzaam alternatief. De suikerriet box to go containers zijn biologisch afbreekbaar en composteerbaar, hebben veilige en luchtdichte sluitingen die ervoor zorgen dat je eten niet morst tijdens het transport en hebben een ergonomisch en gemakkelijk te hanteren ontwerp. Neem ze overal mee naartoe zonder je zorgen te maken over onnodig lekken of vlekken!

Wacht niet langer met uw aankoop van Monouso box to go containers. In onze winkel vindt u een grote verscheidenheid aan maten en vormen om aan uw behoeften te voldoen. Zorg voor het milieu terwijl u geniet van uw favoriete eten onderweg. Monouso is toegewijd aan u en de planeet!

  • Ecologisch en duurzaam alternatief voor het vervoer van voedsel.
  • Biologisch afbreekbaar en composteerbaar.
  • Praktisch en handig om voedsel te vervoeren.
  • Uitstekende keuze voor afhaal- of bezorgbedrijven.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Suikerriet Bakjes Box to go


Actieve filters

  • Pakket
  • freeshipping
  • sale
📦
200
Pakket Suikerriet Box to Go 21x15x5cm 1000ml (200 stuks)

Pakket Suikerriet Box to Go 21x15x5cm 1000ml (200 stuks)

Ref 12640-50-4

200 Stuks

-10% 107, 20€ Normale prijs 119,11

0,536€/Pakket

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Op voorraad

Aantal stuks

Box to go suikerriet verpakking

Bent u op zoek naar een ecologisch en duurzaam alternatief om uw voedsel te vervoeren? Box to go containers van suikerriet zijn een uitstekende optie om uw ecologische voetafdruk te verkleinen en zorg te dragen voor het milieu.

Een van de bijzondere kenmerken van de box to go containers van Monouso is dat ze gemaakt zijn van suikerriet, een natuurlijk materiaal dat wordt verkregen uit afval van de suikerproductie.

Bovendien zijn deze containers biologisch afbreekbaar en composteerbaar, wat betekent dat ze in de juiste container kunnen worden weggegooid zonder schade aan het milieu toe te brengen. Dat is belangrijk, want we weten dat het overmatig gebruik van plastic en andere vervuilende materialen een enorme impact heeft op de natuur.

Een ander voordeel van box to go containers is dat ze zeer praktisch en handig zijn voor het vervoer van uw gerechten en bereidingen. Deze containers hebben veilige , luchtdichte sluitingen die ervoor zorgen dat uw maaltijden niet morsen tijdens het vervoer. Zo kunt u uw favoriete gerechten overal mee naartoe nemen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onnodige vlekken of lekken.

Box to go containers zijn een uitstekende keuze voor levensmiddelenbedrijven, omdat ze een esthetische en elegante presentatie bieden voor uw producten. Dankzij het ergonomische en gemakkelijk te hanteren ontwerp kunt u uw levensmiddelen efficiënt en probleemloos verpakken en vervoeren.

Wat zijn box to go containers?

Box to go is een Engelse uitdrukking die zich laat vertalen als doos om mee te nemen. Dit soort voedselcontainers zijn speciaal ontworpen voor gemakkelijk vervoer en worden veel gebruikt in fastfoodrestaurants en afhaalrestaurants.

Box to go containers zijn handig voor het veilig bewaren en vervoeren van voedsel voor de klant, zodat ze hun eten onderweg of tijdens het vervoer mee kunnen nemen.

Koop Monouso's box to go containers

Bij Monouso geven we om het welzijn van onze klanten en de planeet. Onze suikerrietcontainers zijn praktisch en handig voor het vervoer van uw voedsel, hebben veilige, luchtdichte sluitingen om morsen te voorkomen en zijn gemaakt van duurzame en milieuvriendelijke materialen zoals suikerriet. Bovendien maken hun esthetiek en stijlvolle ontwerp ze perfect voor elk levensmiddelenbedrijf.

Bent u op zoek naar sugar cane box to go containers? Wacht niet langer en bezoek onze online shop! We hebben een breed scala aan containers in verschillende maten en vormen om aan uw behoeften te voldoen. Bij Monouso zijn we toegewijd aan het aanbieden van hoge kwaliteit en duurzame producten, zodat u kunt zorgen voor het milieu, terwijl u geniet van uw favoriete voedsel onderweg.

Bekijk meerZie minder