Wegwerp Spuitzakken

Spuitzakken zijn instrumenten voor het versieren van levensmiddelen in de banketbakkerij. In het bijzonder worden zij gebruikt voor het bereiden van levensmiddelen zoals gebak, taarten, koekjes of cupcakes. Het gaat om een kegelvormige zak die een vulling bevat die via het breedste gedeelte wordt ingebracht en via de smalste zijde wordt verdeeld, gewoonlijk via een spuitmondje.

Het zijn ongetwijfeld de meest iconische hulpmiddelen in elke bakkerij. Wanneer een klant denkt aan hoe het snoepje waar hij naar kijkt op de toonbank is gemaakt, denkt hij aan dit instrument. Dus waarom niet gaan voor een instrument dat deze waarde voor het publiek kan vergroten?

 • Verbeter uw zoetwarenpresentaties
 • Bestand
 • De beste bondgenoot voor de decoratie van uw gebak
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wegwerp Spuitzakken


Actieve filters

Wat zijn spuitzakken? Zoals we zojuist hebben gezien, zijn spuitzakken basiselementen bij zowel de decoratie als de samenstelling van vele gebakslekkernijen.

Kenmerken van de spuitzak

Hoewel het een zeer specifiek hulpmiddel is dat we gewoonlijk associëren met een decoratief onderdeel, is het eerste waar je voor moet zorgen dat het je niet bij het eerste moment in de steek laat. Daar hebben we al voor gezorgd, en nu we dat gedaan hebben, is het tijd om u kennis te laten maken met het materiaal dat u nodig hebt.

Materialen voor spuitzakken

Plastic is de perfecte oplossing voor de twee belangrijkste problemen die gepaard gaan met het gebruik van veel spuitzakken bij het bakken: slijtage door de slechte kwaliteit van de gebruikte materialen en druipen.

Als u met andere soorten spuitzakken hebt gewerkt, hebt u waarschijnlijk aan den lijve ondervonden hoe ongemakkelijk dit druipen is wanneer u een snoepje aan het versieren bent. Als u dit veel voorkomende en vervelende verschijnsel nog niet hebt meegemaakt, kunt u er met onze plastic spuitzakken voorgoed een einde aan maken.

Het gaat om plastic wegwerpspuitzakken, waardoor alle problemen in verband met slijtage verdwijnen. Kunt u zich voorstellen te werken zonder de druk dat u het aantal toepassingen van uw spuitzak moet uitbreiden om hem rendabel te maken?

Gebruik van spuitzakken

Er zijn spuitzakken voor gebak die ontworpen zijn om met kleine hoeveelheden te werken, andere zijn alleen ontworpen voor grote banketbakkers, om nog maar te zwijgen van die voor zeer specifieke vullingen?

Onze plastic spuitzakken voor gebak kennen geen beperkingen. Ze onderscheiden zich in feite door hun aanpassingsvermogen aan de verschillende uitdagingen waarmee dit instrument kan worden geconfronteerd: glazuur, crème, zelfs deeg! Weet u zeker dat u grenzen wilt stellen aan uw innovatie?

Het heeft geen zin om creatief te zijn als het instrument uw mogelijkheden bij de uitvoering beperkt. Daarom bieden wij u gebakszakken aan die gekenmerkt worden door hun gebruiksgemak. Waarom? De zachtheid van de binnenkant van de spuitzak. Als we dit gemak toevoegen aan de veelzijdigheid waar we het eerder over hadden, is het resultaat duidelijk: u kunt elke uitdaging aan die op uw pad komt.

De ideale plastic spuitzak om te laten zien wat je kunt

Als we de bruikbaarheid van dit gereedschap in één woord zouden moeten samenvatten, zou dat creativiteit zijn. Maar hoe laten we onze spuitzakken aan de consument zien?

 • Onze hoezen hebben een differentiële meerwaarde: ze zijn transparant. Waarom zouden we dit visuele voordeel niet optimaal benutten door ons werk openbaar te maken? Consumenten eten met hun ogen, en als we het hebben over creatief snoepgoed nog meer. U kunt onze spuitzakken in het volle zicht van uw publiek gebruiken, zodat zij zonder filters de inhoud van het gebak dat zij eten kunnen zien. Wat als u dit niet live kunt doen? Uw klanten kunnen via sociale media zien hoe u werkt met de vulling waar ze zo dol op zijn.
 • Een andere optie om alle creativiteit van deze tool in dienst te stellen van de klant zou kunnen zijn om het bij hen achter te laten. Waarom stel je het niet ter beschikking van de koper, zodat die de laatste creatieve hand kan leggen aan de taart die hij net heeft gekocht? Aangezien het om een wegwerpspuitzak gaat, kan dit gemakkelijk worden gedaan vanwege de kosten.

Naast zijn duurzaamheid is hij ook gemakkelijk te reinigen. Naast het feit dat we het hebben over het hygiënische materiaal bij uitstek, bevestigt het feit dat het wegwerpspuitzakken zijn het maximale cijfer in dit tegenwoordig zo belangrijke gezonde gedeelte.

Spuitzakken kopen bij Monouso

Als we alleen naar de specifieke koekjessector kijken, zien we dat de groei van deze markt op Spaans niveau vorig jaar 2% bedroeg. Maar over data hoeven we het niet te hebben, alleen al door je sociale netwerken te openen kun je zien dat de creatieve patisseriecurve nog steeds in de lift zit. Heb je ooit op Instagram een van deze producten gezien die je met onze spuitzakken kunt maken?

 • Spuitzakken voor taartdecoratie
 • Spuitzakken voor het vullen van snoepjes
 • Spuitzakken voor kroketten
 • Spuitzakken voor het vullen van macarons
 • Spuitzakken voor het maken van churros
 • Spuitzakken voor biscuittaarten

En nog veel meer!

Tot uw beschikking voor de aankoop van spuitzakken

Creatief gebak is modieuzer dan ooit, en een van de redenen voor deze hausse is de integratie ervan in de meeneemcultuur. Deze trend, die nu gemeengoed is, bestond niet eens zo lang geleden. Wat zal de volgende stap zijn in deze culinaire sector?

Waarschijnlijk weet niemand het zeker, maar denk je niet dat het een geweldige manier is om een voorsprong te nemen met een spuitzak waarmee je kunt spelen met praktisch elk type vulling bij elke temperatuur?

Bekijk meerZie minder