Ronde Plastic Bakjes

Bent u op zoek naar een praktische en stevige oplossing om uw levensmiddelen of producten te vervoeren en te beschermen? Ronde plastic bakjes zijn precies wat u nodig hebt! Met verschillende materialen voor verschillende toepassingen, zoals magnetronbestendig PP voor warm voedsel en rPET voor koud voedsel, zijn deze kunststof bakjes een praktische optie voor het verpakken van uw producten.

En voor extra veiligheid, wat dacht u van ronde containers met scharnierend deksel? Bescherming is gegarandeerd! Bovendien kunt u kiezen uit een groot aantal opties, afhankelijk van het soort voedsel of product dat u wilt verpakken.

  • Praktisch en veelzijdig
  • Voor alle soorten voedsel, zowel warm als koud
  • Compatibele dekseloptie voor een veilige sluiting
Bekijk meerZie minder

Ronde PP magnetron bakjes

Bakjes rPET Ronde Koud

Ronde bakjes voor warme en koude levensmiddelen

Hebt u ooit een ronde plastic bak gebruikt om levensmiddelen of producten in te bewaren? Dan hebt u waarschijnlijk gemerkt hoe praktisch ze kunnen zijn.

En wat maakt deze ronde bakken zo handig? Door hun ronde vorm zijn ze gemakkelijk op te bergen en te stapelen, wat ruimte bespaart op schappen en in keukens. Ze zijn ook breukvast en lekvrij, waardoor ze ideaal zijn voor het vervoeren en bewaren van levensmiddelen en producten.

Ronde plastic bakjes van verschillende materialen

Wist u dat er verschillende soorten materialen zijn voor deze containers, afhankelijk van hun gebruik? Ronde plastic bakken kunnen worden gemaakt van verschillende soorten plastic, waardoor ze verschillende eigenschappen hebben en ideaal zijn voor verschillende toepassingen.

  • Aan de ene kant hebben we ronde PP magnetroncontainers, die zeer nuttig zijn voor het bewaren van warm voedsel zoals soepen, stoofschotels, crèmes, onder andere. Dit komt omdat PP plastic een materiaal is dat bestand is tegen hoge temperaturen en geschikt is voor magnetrons zonder te vervormen of zijn eigenschappen te verliezen. Bovendien zijn deze verpakkingen zeer licht en resistent, waardoor ze ideaal zijn voor het vervoer en de opslag van levensmiddelen.
  • Anderzijds zijn de ronde bakken van rPET gemaakt van gerecycled plastic, waardoor ze een milieuvriendelijke en duurzame optie zijn. Deze containers zijn ideaal voor het bewaren van koud voedsel, zoals salades, fruit en desserts, omdat het materiaal niet vervormt of zijn eigenschappen verliest bij lage temperaturen.

Het is belangrijk om te vermelden dat zowel PP als rPET voor de magnetron geschikte bakjes zijn voor contact met levensmiddelen en voldoen aan de normen en voorschriften die voor het gebruik ervan zijn vastgesteld. Daarom zijn ze een veilige en betrouwbare keuze voor voedsel- en productverpakkingen.

Ronde plastic verpakkingen kopen bij Monouso

Bent u op zoek naar de beste keuze in plastic verpakkingen voor uw voedsel of producten? Wij hebben de perfecte oplossing voor u! Bij Monouso vindt u een grote verscheidenheid aan containers met scharnierende deksels, die een maximale bescherming en gemak voor uw producten garanderen.

Maar dat is nog niet alles, onze ronde containers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en modellen, zodat u de container kunt kiezen die het beste bij uw behoeften past. En maakt u zich geen zorgen over de kwaliteit - onze verpakkingen voldoen aan alle vastgestelde normen en voorschriften voor contact met levensmiddelen.

Ontdek het brede assortiment verpakkingen en andere hoogwaardige producten die wij te bieden hebben, en breng uw producten vlekkeloos op hun bestemming!

Bekijk meerZie minder