Kleur

Papieren zakken voor koffie en infusies

No hay nada mejor por las mañanas que una buena taza de café o una infusión pero, ¿cuáles son las bolsas más recomendadas para conservar este tipo de productos? Desde Monouso hemos creado una selección de nuestras mejores bolsas para conservar este tipo de productos de la forma más segura e higiénica posible. 

  • Anti fugas: evita que tu café o infusiones se salgan de la bolsa gracias a su cierre zip y a su cinta adhesiva
  • Diseño elegante: disfruta el diseño de nuestras bolsas doypack, bolsas standup y bolsas SOS con ventana, que te permitirán tener controlado tu café o infusiones en todo momento. 
  • Fáciles de usar y transportar: mete dentro tus granos de café o preparados para infusiones, cierra las bolsas de forma rápida y sencilla y llévatelo a donde consideres.
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Papieren zakken voor koffie en infusies


Actieve filters

Zakjes voor koffiebonen of infusies

Het vervoeren of bewaren van koffie of kruidenthee kan vervelend zijn als u geen speciale container heeft. Er is echter een veel eenvoudigere en handigere oplossing: papieren zakken voor koffie en kruidenthee.

Ze zijn vochtbestendig, zodat ze voorkomen dat uw koffiebonen of kruidenthee bederven. In feite hebben ze zelfs een interne laminering die helpt het oorspronkelijke aroma en de smaak van uw producten te behouden.

Het grootste voordeel van onze selectie is dat ze ruim zijn. We hebben zakken in allerlei maten en vormen die zeker aan uw behoeften voldoen. Dankzij hun ontwerp zijn ze zeer gemakkelijk op te bergen en te vervoeren en vormen ze een van de beste oplossingen voor het bewaren en vervoeren van koffie en infusies. Als u nog twijfelt, volgen hier de belangrijkste voordelen van onze papieren koffiezakken:

  • Ze zijn milieuvriendelijk en kunnen gemakkelijk worden gerecycled.
  • Ze bieden een uitstekende bescherming tegen vocht
  • Ze zorgen voor een aantrekkelijke en elegante presentatie van uw dranken.
  • Gemakkelijk op te bergen en te vervoeren dankzij hun lichte, compacte ontwerp
  • Zijn een kosteneffectieve oplossing voor het bewaren en vervoeren van uw favoriete dranken.

Recycle papieren koffiezakken

Vergeet niet om al het afval dat ontstaat bij het drinken van koffie of kruidenthee in de daarvoor bestemde container te deponeren. Plastic en vooral papieren zakken voor koffie en kruidenthee, die ondanks hun binnenbekleding en venster recycleerbaar zijn. Gooi ze gewoon in de daarvoor bestemde container en geef al dit afval een tweede nuttig leven.

Bekijk meerZie minder