Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Vacuümzakken Aluminium

De gemetalliseerde vacuümzakken zijn de perfecte optie om levensmiddelen op een veilige en praktische manier te verpakken, want dankzij hun vacuümverpakkingstechnologie worden levensmiddelen beter bewaard, blijven ze vers en zijn ze langer houdbaar. Deze vacuümzakken worden gekenmerkt door:

  • Betere esthetiek: Ze zorgen ervoor dat voedsel dat blootgesteld moet worden in vacuümverpakking er veel smakelijker uitziet.
  • Bestendigheid: Dankzij hun kenmerken en materialen behoren gemetalliseerde vacuümzakken tot de duurzaamste in onze catalogus.
  • Gemakkelijk te sealen: Geschikt om in te vriezen en met 100% efficiëntie.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Vacuümzakken Aluminium


Actieve filters

Vacuümzakken voor een betere esthetiek

Een groot aantal bedrijven verkoopt hun voedsel vacuüm verpakt en wordt geconfronteerd met het probleem van slechte presentatie van voedsel omdat het in deze omstandigheden moet worden gepresenteerd. Van Monouso hebben we een reeks gemetalliseerde vacuümzakken geselecteerd waarmee verschillende producten zoals vlees en vis er veel smakelijker uitzien.

Stelt u zich voor dat u bij een slagerij aankomt of de koelkast van een bedrijf benadert om uw product uit te zoeken en het voedsel vacuüm verpakt aantreft, met een onberispelijke presentatie. Daarom vinden wij onze gemetalliseerde vacuümzakken zo essentieel. Dankzij hun gemetalliseerde plastic laag bieden ze een verbeterde uitstraling voor al het voedsel dat u besluit erin te doen en vacuüm te verpakken.

Gemetalliseerde vacuümzakken in winkels

Gemetalliseerde vacuümzakken zijn een uitstekende keuze voor het verpakken en bewaren van de meest uiteenlopende levensmiddelen. Deze zakken zijn ontworpen voor gebruik met professionele vacuümverpakkingsmachines en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor een optimale conservering van levensmiddelen.

Een ander voordeel van gemetalliseerde vacuümzakken is dat ze sterker zijn dan bijvoorbeeld huishoudelijke vacuümzakken, waardoor ze bestand zijn tegen het gewicht van zwaardere producten en niet scheuren tijdens opslag of transport.

Gemetalliseerde vacuümzakken zijn bijzonder duurzaam en kunnen zonder vorstvorming in de vriezer worden bewaard. Ze zijn ook gemakkelijk te sluiten en zijn 100% efficiënt.

Bekijk meerZie minder