Materiaal

Capaciteit

PET bakjes met tamper-evident sluiting

Stelt u zich een container voor die ontworpen is om vloeistoffen, crèmes of andere producten te serveren en te vervoeren zonder te morsen of te lekken. Een container die zo veilig is dat je hem zelfs volledig kunt omdraaien zonder dat er iets uitloopt. Dat is het grote voordeel van luchtdichte plastic containers.

Deze tamperproof containers worden in de horeca zeer gewaardeerd om hun duurzaamheid en ondoordringbare afsluiting. Ze zijn perfect voor het vervoeren en presenteren van kant-en-klare maaltijden, maar ook voor elk type vloeistof dat veilig moet worden bewaard.

  • Volledig veilige en luchtdichte sluiting
  • Met een praktische vorm die stapelen mogelijk maakt
  • Bestand tegen
  • Veelzijdig
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in PET bakjes met tamper-evident sluiting


Actieve filters

PET-kunststofverpakking met manipulatiebeveiliging

Deze verpakkingen zijn de perfecte keuze voor producten die een hoge mate van bescherming en veiligheid in hun verpakking vereisen. Wilt u weten waarom? Wij vertellen u waarom!

  • Veiligheidszegel: ze hebben een veiligheidszegel die voorkomt dat de container voor gebruik wordt geopend.
  • Luchtdicht: het veiligheidszegel garandeert de luchtdichtheid van de verpakking en voorkomt morsen en lekken.
  • Transparantie: PET is transparant, zodat de inhoud van de verpakking zichtbaar is.
  • Lichtgewicht: PET-verpakkingen zijn licht en gemakkelijk te vervoeren, waardoor ze een populaire keuze zijn voor vloeibare producten.

Ten eerste zijn PET plastic verpakkingen met verzegelbare deksels slag- en schokbestendig, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elk type bedrijf en andere sectoren waar productbescherming van groot belang is, aangezien ze door hun eigenschappen zeer gemakkelijk te vervoeren en op te slaan zijn voor elk type product of preparaat.

Maar wat maakt deze containers zo speciaal? Het tamper-evidente deksel natuurlijk. Dit deksel heeft een kliksysteem dat garandeert dat de container niet geopend of gemanipuleerd is vóór de aankoop. Het heeft ook een tamper-evidente verzegeling of veiligheidsband die breekt wanneer de verpakking wordt geopend, wat aangeeft dat het product nieuw is en er niet mee is geknoeid.

En welke producten kunnen in deze luchtdichte verpakkingen worden verpakt? Bijna alles! Van droge levensmiddelen tot bereidingen met sauzen en dressings. Hun kliksysteem zorgt ervoor dat de inhoud van de verpakking verzegeld en beschermd blijft, zodat morsen of lekken wordt voorkomen en de kwaliteit van het product behouden blijft.

PET-verpakkingen met verzegeldeksels worden veel gebruikt vanwege hun kenmerken. Deze tamper-evidente containers zijn geschikt om in te vriezen, maar het gebruik ervan wordt niet aanbevolen voor magnetrons, zodat het altijd beter is ze te gebruiken met koud voedsel.

PET plastic containers met hermetisch gesloten deksels zijn de veiligste en meest betrouwbare optie voor producten die extra bescherming nodig hebben. Hun kliksysteem en verzegeling garanderen dat er niet met het product dat u koopt is geknoeid. Dus de volgende keer dat u een product koopt, zoek dan naar een product in een PET plastic verpakking met een tamper-evident deksel en geniet van de gemoedsrust die ontstaat als u weet dat uw product veilig is!

Bekijk meerZie minder