Gripzakje met Ophangoog (BO-PP)

De Bioriented PP plastic zakken met kleefflap en euro-gat pons zijn perfect om producten in op te bergen en op te hangen op een schap voor verkoop of uitstalling.

Deze zakken geven de klant perfect zicht op het product dat ze bevatten, zijn gemakkelijk te openen en te sluiten, en zijn gemaakt van zeer resistent en doorlaatbaar polypropyleen.

  • Zelfklevende sluiting
  • Klaar om op te hangen aan lineaire displays.
  • Transparant
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Gripzakje met Ophangoog (BO-PP)


Actieve filters

Praktische Gripzakje met Ophangoog

Als u op zoek bent naar een praktische en stevige optie om uw producten te verpakken, stellen wij u de BO-PP cellofaanzakjes met kleefflap en europerforatie voor. Waarom zijn ze een uitstekende keuze? Dat vertellen we u hieronder.

Door hun bijzondere formaat met kleefflap en europerforatie onderscheiden ze zich van de rest van de zakken. Het kleine gaatje bovenaan is speciaal ontworpen, zodat u de zak gemakkelijk in de rekken van winkels en supermarkten kunt plaatsen. Dit ophangsysteem is zeer nuttig voor de uitstalling van producten op het verkooppunt, aangezien een nette en aantrekkelijke presentatie wordt bereikt. Bovendien kan de klep aan de andere kant met lijm worden vastgezet, zodat hij gemakkelijk kan worden geopend en een veilige en luchtdichte sluiting mogelijk maakt, waardoor de inhoud van de zak wordt beschermd tegen beschadiging of verontreiniging van buitenaf.

Ruime keuze aan cellofaanzakjes

Wat afmetingen betreft, hebben deze zakjes een zeer veelzijdig formaat. Op onze website kunt u grote cellofaanzakken kopen, maar kleinere formaten voeren de boventoon. U kunt dus het perfecte formaat vinden voor uw producten, van kleine sieraden tot omvangrijke producten. En omdat ze van dit soort materiaal gemaakt zijn, zijn deze zakjes volledig transparant, zodat u de inhoud duidelijk en mooi kunt zien.

Bekijk meerZie minder