Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Papieren zakken blokbodem bruin kraft

Amerikaanse papieren zakken kopen is gaan voor de meest typische en meest gebruikte in de hele sector. De SOS zak is een soort papieren zak die vaak wordt gebruikt in kruidenierswinkels en andere detailhandelszaken in de Verenigde Staten, en dankzij het praktische karakter ervan heeft het gebruik ervan zich over de hele wereld verspreid om het gebruik van papieren zakken in winkels te vergemakkelijken.

Ze staan bekend als SOS papieren boodschappentassen.

  • Rechthoekige basis en elegant ontwerp
  • Groot volume en sterkte
  • Veelzijdigheid: voor alle soorten bedrijven
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Papieren zakken blokbodem bruin kraft


Actieve filters

Amerikaanse kraftpapierzak

We hebben ze vaak gezien in Hollywoodfilms: de hoofdpersoon bij een benzinestation, koopt een fles brandy... en voilà! De alcoholische drank is verpakt in een Amerikaanse papieren zak. Amerikaanse zakken zijn echter een mythe en zijn eigenlijk een van de nuttigste soorten zakken met zijvouw op de markt. Wilt u weten waarom?

Gemaakt van cellulose- of kraftpapier is de Amerikaanse kraftpapierzak een van de meest veelzijdige oplossingen voor alle soorten bedrijven. Het is echter in de voedingssector en de horeca waar hij het meest schittert.

Enkele redenen waarom Amerikaanse kraftpapierzakken een topproduct zijn:

  • Ze bieden een hoge sterkte ten opzichte van het gewicht
  • Geschikt voor contact met levensmiddelen
  • Voorzien van zijvouwen om grotere producten te bevatten
  • Elegant ontwerp met natuurlijke tinten om een gevoel van vakmanschap over te brengen
  • Milieuvriendelijk, volledig recyclebaar en biologisch afbreekbaar.

Begrijpt u nu waarom dit een van de beste keuzes op de markt is?

Papieren draagtas

Als er één ding is dat kenmerkend is voor zakken met zijvouw, dan is het wel hun vermogen om grotere producten te bevatten dan ze normaal gesproken zouden bevatten. En we zeggen normaal, want op het eerste gezicht lijken deze zakken van kraftpapier met hoekprofielen klein en alleen bedoeld om kleine porties van bestellingen of kleine aankopen in te vervoeren.

Wanneer er echter grote hoeveelheden inhoud in worden gedaan, gaat de zijvouw open en neemt de capaciteit drastisch toe.

In deze productcategorie vindt u verschillende referenties van zijvouwzakken, waarmee u uw klanten een oplossing kunt bieden voor elke situatie: u kunt ze aanbieden als zijvouwzakken, vanwege hun capaciteit en hun compatibiliteit met voedselcontact.

Ecologische zijvouwzak

Een ecologische zijvouwzak wordt beschouwd als een product dat niet alleen oplossingen biedt om de capaciteit te verhogen, maar ook duurzame eigenschappen heeft voor het ecosysteem. Daarom zijn onze Amerikaanse kruisjeszakken 100% ECO, omdat ze gerecycleerd en gecomposteerd kunnen worden en vooral omdat ze biologisch afbreekbaar zijn.

Als u een duurzame boodschap wilt overbrengen aan uw klanten, dan zijn deze recycleerbare puntzakken de perfecte oplossing.

SOS-tassen

Goedkope Amerikaanse papieren zakken worden ook wel SOS(self opening system) zakken genoemd vanwege de eerder genoemde zijvouwen, maar ook vanwege hun rechthoekige bodem of bodem waardoor ze gemakkelijk te openen zijn en een grote volumetrische capaciteit hebben, alsmede de mogelijkheid om rechtop te staan als de inhoud dat toelaat.

Deze capaciteit maakt dit product tot de perfecte papieren boodschappentassen, omdat klanten zowel de capaciteit als de stabiliteit die de bodem biedt (vooral wanneer de wagen zwaar beladen is), zullen waarderen.

Meer dan Amerikaanse zakken en puntzakken

Heeft u uw boodschappen op orde? Dan rest ons nog u eraan te herinneren dat Monouso een catalogus heeft met vele soorten papieren tassen. Een duidelijk voorbeeld zijn de papieren zakken, perfect voor bulkproducten of kleine details.

Bekijk meerZie minder