Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Merk

Producttype

Capaciteit

PLA maïszetmeel ronde bakjes

PLA maïszetmeel bakjes zijn ideaal voor het bewaren en vervoeren van bijgerechten zoals salades of fruitsalades zonder het risico op lekken of morsen.

Maïszetmeel ronde bakjes voor uw horecazaak en ze gebruiken voor uw afhaalmaaltijden of leveringen zal een vleugje frisheid geven aan uw gerechten en sauzen. Hun helderheid en transparantie bevorderen de presentatie van al uw bereidingen. Het zijn allemaal voordelen!

  • Helderheid en transparantie
  • Geschikt voor koude gerechten
  • Soepelheid en weerstand
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in PLA maïszetmeel ronde bakjes


Actieve filters

Praktische PLA-composteerbare bakken

Wij nodigen u uit om kennis te maken met een ecologisch en veelzijdig alternatief voor uw plastic bakken! PLA-maïszetmeelkuipjes bieden tal van voordelen in vergelijking met conventioneel plastic en andere synthetische materialen. Een optie die niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook meerdere voordelen biedt voor uw bedrijf.

Bioplastic kuipjes

Maakt u zich zorgen over de impact van conventionele verpakkingen op het milieu? Geen zorgen meer! Onze PLA-maïszetmeel kuipjes, een volledig natuurlijke grondstof, zijn 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar, wat betekent dat ze gemakkelijk afbreken door zowel menselijke als natuurlijke actie, elk met hun eigen specifieke tijden, zonder afval te genereren en zonder vervuiling. Bovendien zijn ze resistent, wat de bescherming van uw voedsel of producten garandeert.

Na gebruik kunnen ze in biologische bakken worden geplaatst om te worden gecomposteerd.

Veilige en handige maïszetmeelpotten met deksel

Heeft u een veelzijdige container nodig die aan verschillende behoeften voldoet? Maïszetmeelkuipen zijn geschikt voor alles van verse tot diepvriesproducten, sauzen, crèmes en desserts. Maïszetmeelpotten zijn ideaal voor het serveren en presenteren van voedsel voor catering of proeverijen en zullen uw klanten verbazen met hun schone en verfijnde afwerking. Dit is een elegante manier om vers voedsel te serveren en tegelijkertijd zorg te dragen voor het milieu. Wie altijd trendy wil zijn, kan onze saladeschalen gebruiken en verrassen met een moderne manier om salades te vervoeren.

Maakt u zich zorgen over de veiligheid bij het vervoer van uw koude bereidingen en levensmiddelen? Hier zijn ze! Maïszetmeelpotten met deksel bieden alle voordelen die we hierboven al hebben genoemd, maar met het bijkomende voordeel dat het deksel ze veel praktischer en veiliger maakt voor het vervoer en de opslag van de producten. Met PLA-potten met deksel hoeft u zich geen zorgen te maken over morsen of lekken, want het deksel sluit goed en veilig af.

En met verschillende maten en vormen kunt u de kuip kiezen die het beste bij uw behoeften en producten past. Of u nu een container voor vers voedsel, bevroren voedsel, sauzen, crèmes of desserts nodig hebt, maïszetmeel kuipjes met deksel zijn de perfecte keuze voor u.

PLA kuipjes kopen bij Monouso

Als u op zoek bent naar een ecologisch, praktisch en veilig alternatief voor uw verpakkingen, dan zijn maïszetmeel kuipjes met deksel de perfecte optie voor u. Met Monouso's kwaliteitsgarantie en inzet voor het milieu kunt u genieten van een veelzijdige verpakking die de natuur respecteert. Kies voor de maïszetmeelkuipjes van Monouso en draag uw steentje bij aan de zorg voor de planeet! Aarzel niet langer en doe mee aan duurzaamheid met onze maïszetmeelkuipjes met deksel!

Bekijk meerZie minder