Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Hygiënische houten tandenstokers

Ben je ooit in een restaurant geweest en zat er iets tussen je tanden dat er onmogelijk uit te krijgen was? Dan zijn de hygiënische houten tandenstokers toch zeker uw redding geweest. Een heel eenvoudig product dat zonder enige twijfel in geen enkele horecazaak mag ontbreken.

  • Onmisbaar in bars, restaurants en cafés.
  • Perfect om te serveren bij tapas
  • Mondreiniging
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Hygiënische houten tandenstokers


Actieve filters

Perfect voor een onberispelijke glimlach: tandenstokers

Tandenstokers of tandenstokers zijn heel gewoon in bars, restaurants, hotels en horeca in het algemeen. Oorspronkelijk werden deze houten tandenstokers vooral gebruikt voor mondhygiëne. Na het beëindigen van een maaltijd werden ze aangeboden aan klanten zodat ze het voedsel dat tussen hun tanden bleef zitten konden verwijderen.

Toepassingen van houten tandenstokers:

  • Mondreiniging
  • Versieren van kleine porties voedsel
  • Plakken van kleine porties zonder je handen te bevlekken

Praktische eetstokjes voor uw tapas en spiesjes

En hoewel ze hier nog steeds voor worden gebruikt, zijn er geleidelijk andere toepassingen ontstaan. Houten eetstokjes kunnen geweldige bondgenoten zijn bij het spiesen van een canapé of het aanpakken van een schaaltje olijven. Ze zijn perfect om op feestjes of evenementen klanten of gasten een portie eten te laten pakken zonder de rest aan te raken. Ze hebben ook het gemak dat u geen bestek hoeft te gebruiken, zodat u niet hoeft op te ruimen als u klaar bent.

Op onze website vindt u alle soorten houten interdentale eetstokjes, van ronde houten eetstokjes tot eetstokjes met ringen aan één uiteinde en één of twee uiteinden.

Waarom hebben sommige houten eetstokjes ringen aan één uiteinde?

Misschien is het u opgevallen dat sommige houten eetstokjes ringen aan één uiteinde hebben. Deze houten eetstokjes zijn van Japanse makelij en staan bekend als eetstokjes in kokeshi-stijl. Aan de ene kant zit de punt en aan de andere kant zitten ringetjes. Vroeger kunnen ze ook andere gravures en versieringen hebben gehad, maar deze ringen zijn niet voor de sier.

Wanneer we wegwerptandenstokers gebruiken en ze onder druk zetten, is het normaal dat ze breken. De gebroken tandenstoker is een duidelijk en op het eerste gezicht zichtbaar dat hij gebruikt is, maar bovendien kunnen we door het gebroken deel met de ringen de tandenstoker laten rusten zonder de tafel te raken.

Hoewel ze misschien een eenvoudig en irrelevant voorwerp lijken, zouden tandenstokers ook deel moeten uitmaken van de tafel, hetzij voor het gemak van het prikken van een kaastaco, hetzij om iemand uit een ongemakkelijke situatie te redden.

Verbeter uw klantenservice met een eenvoudig en goedkoop product!

Bekijk meerZie minder