Verzenden naar
Momenteel: Belgium

FOAM Hot Dog en brood bakjes

Ontdek ons assortiment foam wegwerpverpakkingen voor hotdogs en broodjes. Vind het product dat het beste bij uw behoeften past. Foamwegwerpverpakkingen zijn thermische wegwerpverpakkingen, omdat ze de temperatuur van het voedsel behouden, waardoor een kwaliteitsservice wordt gegarandeerd en het vervoer en de consumptie van hotdogs of broodjes wordt bevorderd. In deze categorie bieden wij Foam bakjes voor hot dog, foam bakjes voor panini en foam bakjes voor broodjes.

  • Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in FOAM Hot Dog en brood bakjes


Actieve filters

Voor alle soorten Take Away of Fast Food zaken is het essentieel om altijd Thermische Verpakkingen voor Hot Dog en Sandwiches te hebben. Daarom bieden wij bij Monouso een breed scala aan Thermische Verpakkingen voor Voeding, waarmee wij een hoge kwaliteitsservice kunnen bieden. 

Het sterke punt van de Isothermische Schuimcontainers is dat door de productie in Expanded Polystyrene (EPS) beter bekend als FOAM, deze Wegwerpbare Containers de temperatuur van het interieur houden. In tegenstelling tot andere soorten wegwerpthermische containers zijn deze speciaal ontworpen voor hotdogs en snacks, dus het transport van dit soort voedsel is comfortabel, gemakkelijk en veilig. Maar dat is nog niet alles! Wegwerp FOAM Containers voor Hot Dogs en Sandwiches zijn isolerend en voorkomen ongewenste brandwonden.

Als dit niet de wegwerp FOAM containers zijn die u zoekt, nodigen wij u uit om andere categorieën te ontdekken zoals FOAM containers voor hamburgers, FOAM containers voor menu's of Isothermische Diner-Packs.

Bekijk meerZie minder