Materiaal

Plastic Ijsemmers

De beste manier om dranken en frisdranken koud te houden is een van onze plastic ijsemmers om flessen in te koelen. Ze zijn gemaakt van thermoplastisch polymeer, houden de drankjes enkele uren op temperatuur en kunnen op maat worden gemaakt.

Wanneer u transparante plastic ijsemmers koopt, kunt u een reeks verschillende maten, afwerkingen en ontwerpen aanbieden die zich aanpassen aan elke behoefte van uw bedrijf: van catering buitenshuis tot diensten in strandbars of nachtclubs.

  • Zeer bestendig materiaal dat maatwerk mogelijk maakt
  • Perfect voor één of meerdere flessen
  • Met het bijbehorende ijs houden ze de temperatuur van de drank urenlang op peil.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Plastic Ijsemmers


Actieve filters

Voordelen van het gebruik van ijsemmers voor dranken

Als u op zoek bent naar een praktische en efficiënte manier om uw drankjes en versnaperingen koel te houden, zijn plastic ijsemmers een goede optie. Behalve dat ze een economisch en duurzaam alternatief zijn, hebben ze veel voordelen die ze ideaal maken voor alle soorten evenementen en horeca-gerelateerde bedrijven.

Ten eerste zijn plastic ijsemmers zeer resistent en duurzaam, dankzij de kwaliteitsmaterialen waarvan ze gemaakt zijn, zijn ze bestand tegen lage temperaturen en stoten zonder te breken of te vervormen. Dit maakt ze ideaal voor evenementen met een groot aantal mensen, waar flessen en ander keukengerei gemakkelijk beschadigd kunnen raken.

Bovendien zijn plastic ijsemmers perfect voor het koelen van één of meer flessen drank, waarbij de temperatuur met behulp van ijs enkele uren wordt gehandhaafd. Dit is vooral handig bij openluchtevenementen of op plaatsen waar er geen toegang is tot een koelkast of koelbox.

Toepassingen van plastic ijsemmers

Wat betreft de verschillende toepassingen die plastic ijsemmers kunnen hebben, geven we hieronder enkele voorbeelden:

  • In de catering, om dranken koud te houden op elk evenement of buitendienst.
  • In catering en banketten, om flessen wijn, cava, gin en tonic of cocktails te koelen.
  • In bars en restaurants, voor een elegante en verfijnde presentatie bij het serveren van dranken.
Bekijk meerZie minder