Winkel voor wegwerp bakjes, herbruikbaar servies en hygiëneproducten

Meer dan 6000 producten in permanent voorraad

OVER ONS

  • Snel: we werken met permanente voorraad. Als het product beschikbaar is, vertrekt uw bestelling rechtstreeks vanuit ons logistiek centrum.

  • Concurrerend: onze grote catalogus stelt ons in staat om variatie en economische prijzen aan te bieden aan zowel professionals als particulieren.

  • Betrouwbaar: onze producten zijn volledig gecertificeerd en onderworpen aan kwaliteitscontroles. Ons vertrouwen is een garantie voor succes.

  • Sluiten: wij bieden u gepersonaliseerde en gespecialiseerde aandacht, zodat u uw bestelling veilig kunt plaatsen.

  • Duurzaam: wij waren de eersten in de sector die ecologische producten aanboden. Na jaren van verrijking hebben we een van de grootste catalogi van ECO-tafelgerei en -verpakkingen.

Wegwerpproducten

U opent een afhaalbedrijf en u hebt wegwerpproducten nodig?

Heeft u behoefte aan een betrouwbare online verpakkingswinkel die u snel kan bedienen?

Wilt u online wedden op concurrerend en kwalitatief hoogstaand hotelmateriaal?

Bent u online op zoek naar wegwerpbenodigdheden voor de catering?

Denkt u aan de integratie van milieuvriendelijke wegwerpartikelen en weet u niet waar u moet beginnen?

Bij Monouso beantwoorden we deze vragen al meer dan 10 jaar, of u nu een grote cateringprofessional, een klein bedrijf of een particulier bent. Maar als dit de eerste keer is dat u ons bezoekt, laat ons u dan kort vertellen wie we zijn:

Monouso is uw online winkel voor wegwerpservies en -verpakkingen. Monouso is de catering, maar het is ook die persoon die kleine evenementen organiseert of gewoonweg tafelgerei online nodig heeft.

Duizenden klanten kiezen dagelijks voor ons, niet alleen vanwege onze efficiënte service, maar ook om te profiteren van onze ervaring. Dus als u bij Monouso bestelt, krijgt u niet alleen een snelle en veilige levering, maar ook de zekerheid dat dit het product is dat u nodig heeft.

Onze kennis komt niet alleen van onze leveranciers, maar het werken met verschillende soorten klanten geeft ons een uniek perspectief. Zoveel jaren in de online verkoop van wegwerpartikelen heeft ons geleerd dat het voldoen aan de behoeften van een klant die op zoek is naar goedkope maar stijlvolle cateringbenodigdheden niet hetzelfde is als het voldoen aan de behoeften van een restaurant dat honderden afhaalbestellingen serveert. Door naar u te luisteren kunnen we anticiperen op uw behoeften... en we luisteren graag naar u!

Om u deze service te kunnen bieden, moeten we niet alleen het product en uw behoeften kennen, maar moeten we ook vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze catalogus. Daarom werken we alleen met beproefde en gecertificeerde fabrikanten en leveranciers. Glazen, borden, containers, wegwerpkleding... als het een eenmalig product is, is de kwaliteit ervan gegarandeerd.

En het is duidelijk dat wanneer u besluit om online cateringmateriaal te kopen, kwaliteit zeer belangrijk is. Maar hoe zit het met de prijs? Dankzij de solide relatie die we met onze leveranciers hebben, kunnen we het ons veroorloven om u zeer concurrerende prijzen aan te bieden. Zo maken we bij Monouso uw keukengerei goedkoper dan andere opties.

En niet minder belangrijk: we wedden voor een duurzame sector. Bij Monouso vindt u niet alleen recyclebaar en herbruikbaar plastic keukengerei. We hebben een grote inspanning geleverd om u een catalogus aan te bieden vol recycleerbaar, biologisch afbreekbaar en composteerbaar serviesgoed en containers voor eenmalig gebruik. Daarnaast werken we aan elk productbestand, zodat u het aanbevolen gebruik van elke referentie duidelijk kunt zien. Vergeet niet: de duurzaamheid van disposables voor de catering hangt altijd af van een verantwoord gebruik.

We kunnen u veel meer vertellen over ons werk, maar wat is er beter dan het direct te doen? Neem nu contact met ons op en wij zullen u helpen om uw twijfels over onze horecabenodigdheden online op te lossen. Wij wachten op u!

Monouso Team

Bekijk meer Zie minder

Klanten Beoordelingen

Gemiddelde waardering van onze klanten 4.7 / 5

star star star star star


Aantal beoordelingen

1521

Massimiliano P

Pipetten van plastic kwaliteit 4ml 9cm (2.000 stuks)

star star star star star

💬 Zeer goed product qua kwaliteit en prijs. Voordelig. Zeer snelle levering en heel gemakkelijk online te bestellen.

Massimiliano P

Pipetten van plastic kwaliteit 4ml 9cm (2.000 stuks)

star star star star star

💬 Très bon produit en termes de qualité et de prix. Économique. Livraison très rapide et commande en ligne très facile.
💬 Dit is de derde keer dat ik ze bestel. Ideaal voor desserts
💬 C'est la troisième fois que je les commande. Idéal pour les desserts

Belangrijkste Merken