Wegwerp handschoenen

Wegwerphandschoenen worden vooral gebruikt om bacteriële besmetting te voorkomen en als veiligheidsmaatregel bij de behandeling van levensmiddelen, industriële werkzaamheden en de behandeling van patiënten met gezondheidsproblemen en ingrepen.

Onze handschoenen voor eenmalig gebruik kunnen gemaakt zijn van verschillende materialen, elk met een speciale samenstelling voor een passend gebruik in specifieke situaties.

  • Comfortabel
  • Veilige manipulatie in voeding, gezondheidszorg
  • Wegwerp
Bekijk meerZie minder

Wegwerp latex handschoenen

Wegwerp polyethyleen plastic handschoenen

Wegwerp vinyl handschoenen

Wegwerp nitril handschoenen

Actieve filters

Praktische en hygiënische plastic handschoenen

Bij Monouso hebben we de wegwerphandschoenen die u nodig hebt voor dagelijks gebruik in uw gezondheidszorg, voeding, schoonmaak of industriële onderneming. Ons ruime assortiment omvat verschillende materialen om aan al uw behoeften en die van uw team te voldoen met hygiënische, gesteriliseerde en veilige alternatieven.

Omdat het handschoenen voor eenmalig gebruik zijn, kunnen ze gemakkelijk worden weggegooid wanneer ze hun doel hebben bereikt. Ze zijn ook recycleerbaar.

Plastic wegwerphandschoenen

Er zijn vele soorten handschoenen die kunnen worden ingedeeld op basis van het materiaal waarvan ze gemaakt zijn, hun eigenschappen of het aanbevolen gebruik.

De beste wegwerphandschoenen kiezen

Afhankelijk van de kenmerken kunt u ze vinden met een grotere tastgevoeligheid, met microkorreltjes om de grip te verbeteren, transparant, met een lichtere bescherming die transpiratie toelaat(wegwerphandschoenen zodat de handen niet zweten), dik, dun... en een lange enzovoort. Dus, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf, zult u de ene of de andere moeten kiezen, rekening houdend met hun eigenschappen en wat ze kunnen bijdragen aan uw dagelijkse taken.

Wathet materiaal betreft, bieden wij u allerlei hoogwaardige plastic handschoenen voor eenmalig gebruik, gemaakt van latex, polyethyleen, vinyl of nitril. Elk van hen heeft zijn eigen kenmerken, dus het is belangrijk dat u weet wat u nodig hebt om de handschoen te kiezen die het best bij uw bedrijf past.

De lijst van sectoren waarin hygiënische wegwerphandschoenen veiliger en aseptischer werken, is lang.

Dankzij hun vele voordelen profiteert vrijwel elk bedrijf van het gebruik ervan bij de een of andere taak. Van schoonmaak tot gezondheidszorg, voeding, horeca, industrie, benzinestations, schoonheidssalons, supermarkten en laboratoria om er maar een paar te noemen.

Voordelige wegwerphandschoenen kopen

Bij het kopen van wegwerphandschoenen groothandel is het essentieel dat u, naast alles wat we hierboven hebben geanalyseerd, de perfecte maat krijgt. In onze online shop vindt u ze in groot en klein, in verschillende maten: S, M, L of XL.

Het is heel belangrijk dat uw team de juiste maat handschoenen voor eenmalig gebruik heeft, want om comfortabel te kunnen werken is het essentieel dat ze goed op uw handen passen zonder te knellen omdat ze te klein zijn, of dat ze los zitten en tijdens de uitvoering van hun taken kunnen afvallen.

In het eerste geval, als de handschoen te klein is, kan ze gemakkelijk breken, waardoor de arbeider blootgesteld wordt. In het tweede geval, als ze uitglijden en afvallen, kan de werknemer evenzeer worden blootgesteld. Daarom is het raadzaam altijd uit verschillende maten te kiezen.

U kunt ook kiezen uit verschillende kleuren. Zo zijn er transparante, blauwe, zwarte, witte wegwerphandschoenen.

Monouso, leverancier van wegwerphandschoenen

Bij Monouso bieden wij u modellen aan de beste prijzen in de sector. Dankzij een complete en gevarieerde catalogus zijn wij een referentie in leveranciers van wegwerphandschoenen voor professionals en particulieren. Profiteer van onze aanbiedingen op wegwerphandschoenen voor uw bulkaankopen.

Wij hebben een permanente voorraadgarantie, dus als u uw goedkope wegwerphandschoenen op het web ziet, hebben wij ze op voorraad. Bovendien hebben we 24 uur verzending en meerdere betaalmethoden om u alle faciliteiten te geven,

Als u twijfelt over de keuze van een model, neem dan contact op met onze klantenservice. Wij adviseren u graag en helpen u met het beheer van uw aankoop.

comprar guantes desechables

Bekijk meerZie minder