Kleur

Herbruikbare recyclebare plastic zakken

Herbruikbare recycleerbare plastic zakken zijn multifunctionele containers voor het vervoeren en beschermen van allerlei producten: levensmiddelen, kleding, cateringbenodigdheden... Deze zakken zijn gemaakt van polyethyleen en bestaan voor 70% uit gerecycleerd materiaal. Daardoor zijn ze zeer resistent en hebben ze een zeer lage milieu-impact in vergelijking met andere.

Als u de eerste stap wilt zetten om van uw winkel een duurzame onderneming te maken, zijn herbruikbare tassen van gerecycleerd materiaal ideaal voor u. Daarmee kunnen uw klanten hun eigen tas meenemen telkens als ze uw producten willen vervoeren. Zo bevordert u verantwoorde gewoonten bij uw klanten. Bovendien maakt hun natuurlijke ontwerp duidelijk dat u inzet op een groenere toekomst.

  • Ecologisch
  • Zeer resistent en veelzijdig
  • Multifunctioneel
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Herbruikbare recyclebare plastic zakken


Actieve filters

Duurzame herbruikbare en recyclebare tassen

Bent u het beu om telkens opnieuw plastic wegwerptassen te kopen? Bezorgd over de impact van plastic afval op het milieu? Wij hebben de perfecte oplossing voor u en uw klanten! Monouso biedt herbruikbare en recycleerbare plastic tassen van hoge kwaliteit, ideaal voor het dragen van uw boodschappen en het verminderen van uw ecologische voetafdruk.

De gerecyclede herbruikbare plastic T-shirt tassen zijn ontworpen om sterk en duurzaam te zijn, waardoor ze perfect zijn voor de dagelijkse boodschappen. Door ze te gebruiken in plaats van plastic wegwerptassen, vermindert u de hoeveelheid plastic afval die op stortplaatsen en in de oceanen terechtkomt. Het is de beste en handigste manier om producten te vervoeren, vooral voedselproducten.

Herbruikbare plastic boodschappentassen zijn een praktische en duurzame oplossing voor het vervoeren van aankopen. Supermarkten, boekhandels, cadeau- en accessoirewinkels, afhaalrestaurants en meer, en in het algemeen alle bedrijven die hun klanten een handige en veilige oplossing willen bieden om hun aankopen mee te nemen, kunnen baat hebben bij herbruikbare plastic boodschappentassen.

Een ander belangrijk voordeel van deze tassen is dat ze recycleerbaar zijn. Wanneer het uiteindelijk tijd is om ze weg te gooien, kunt u er zeker van zijn dat uw klanten niet bijdragen aan vervuiling.

Deze plastic tassen met T-shirthandvat zijn verkrijgbaar in verschillende maten en hebben een samenstelling met hoge dichtheid van 70% gerecycled plastic en een dikte van 50 micron (200 gauge).

Koop herbruikbare tassen van Monouso

Monouso is een exclusief merk, wat betekent dat u soortgelijke producten nergens anders zult vinden. We zijn trots op het aanbieden van hoge kwaliteit en uniek ontworpen producten. Als u op zoek bent naar herbruikbare en recyclebare plastic tassen met stijl en kwaliteit, dan is Monouso de ideale keuze voor u.

Doe uw deel in het beschermen van de planeet en kies Monouso voor uw herbruikbare tas behoeften!

Bekijk meerZie minder