Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Producttype

Kleur

Materiaal

Zeshoekige Papieren Zakken

Er zijn zoveel verschillende soorten papieren zakken dat het vaak moeilijk is om de zak te kiezen die het beste bij je bedrijf past. Daarom presenteren we je bij Monouso een alternatief dat je niet in de steek laat: papieren tassen met een zeshoekige bodem.

Deze tassen onderscheiden zich door hun grote capaciteit en weerstand, waardoor je veilig een flinke hoeveelheid gewicht kunt vervoeren. Bovendien maakt hun veelzijdigheid ze een perfecte optie voor verschillende soorten etablissementen. Het meest opvallende kenmerk is hun duurzaamheid: omdat ze van papier zijn gemaakt, zijn ze volledig recyclebaar en bevorderen ze zo de bescherming van het milieu.

  • Ontwerp met zeshoekige basis
  • Voor alle soorten bedrijven
  • Ze dragen bij aan het verminderen van de impact op het milieu
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Zeshoekige Papieren Zakken


Actieve filters

Voordelen van papieren zakken met zeshoekige bodem

Is het niet frustrerend als je eten wordt geruïneerd en je je klanten teleurstelt door gescheurde zakken? Papieren zakken met zeshoekige bodem zijn de perfecte oplossing! Dankzij hun brede basis en sterke samenstelling kunnen ze zware ladingen dragen zonder risico op scheuren, en bieden ze stabiliteit en een hogere capaciteit dan zakken met een vierkante bodem. Bovendien zijn ze geschikt voor contact met voedingsmiddelen, waardoor ze de ideale keuze zijn voor bedrijven die bulkvoedsel verkopen, zoals fruit of groenten.

In onze catalogus bieden we twee soorten aan: kraftpapier en wit papier. Kraftpapier, met zijn klassieke bruine uiterlijk, is de favoriete keuze van veel bedrijven voor meeneemproducten. Aan de andere kant biedt wit papier een puurdere, schonere esthetiek, ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar iets anders en aparts. Met hexagonale papieren zakken vergeet je het gedoe en geef je je klanten een zorgeloze winkelervaring met een onberispelijke presentatie.

Waarom zeshoekige papieren zakken gebruiken?

Zeshoekige papieren zakken worden gepresenteerd als een van de belangrijkste alternatieven voor plastic zakken. Ze hebben dezelfde functionaliteiten, maar met het voordeel dat ze milieuvriendelijker zijn dankzij het materiaal.

Het papier waarvan deze zakken zijn gemaakt is een zeer resistent materiaal. Ze worden met name gemaakt van nieuwe vezels uit bossen die gecertificeerd zijn voor het verantwoord beheer van hun hulpbronnen, dus door ze te kopen zet je je in voor de zorg voor het milieu en de strijd tegen ontbossing.

Om ze te recyclen hoef je ze alleen maar in de bijbehorende papiercontainer te gooien om ze een tweede leven te geven of, als de zak bevlekt is met olie of andere soorten voedsel, moet deze in de organische container worden gegooid.

Bekijk meerZie minder