Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Apotheken

Grote catalogus van verschillende benodigdheden voor apotheken. Bij Monouso vindt u papieren zakken speciaal ontworpen voor de klantenservice in apotheken, in verschillende maten en kleuren. Inclusief typische farmaceutische prints, maar ook effen ontwerpen in wit of kraft, zodat u ze kunt personaliseren met uw bedrijfsinformatie. Met of zonder handvatten. We hebben tassen van TNT, herbruikbaar, perfect voor premium aankopen in uw vestiging (cosmetica, voeding, orthopedie, enz.) Daarnaast hebben we de beste handschoenen, maskers en hydroalcoholische gels geselecteerd. En vergeet onze gel dispensers niet, perfect om uw klanten uit te nodigen hun handen te desinfecteren als ze binnenkomen.

Bekijk meerZie minder

Zakken voor apotheken

Manilla Pak Papier

Wegwerp handschoenen

Wegwerp maskers

Handdesinfecterende gel

Zeep- en gel dispenser

Wij willen de behoeften van uw apotheek dekken in enkele basisbenodigdheden die u dagelijks nodig heeft. Daarom hebben wij in onze catalogus een uitgebreide rubriek gewijd aan wegwerpproducten voor uw zaak, zoals papieren zakken met farmaceutische opdruk, rollen papier (om in te pakken), maskers of handschoenen, onder andere.

Met apotheektassen kunt u uw bedrijf een professionele uitstraling geven. Ze zijn comfortabel en praktisch en maken uw diensten eleganter. Onze modellen zijn zeer duurzaam: de papieren zijn biologisch afbreekbaar en kunnen worden gerecycleerd zodra ze hun dienst hebben bewezen, terwijl de stoffen van TNT opnieuw kunnen worden gebruikt. Uw vaste klanten kunnen ze steeds opnieuw gebruiken voor hun aankopen in uw winkel!

Voor kleinere transacties kunt u kiezen voor repen kraftpapier of wit manillapapier. Deze laatste zijn aanpasbaar. Het is een perfecte en discrete optie voor het uitdelen van kleine (of enkele eenheden) geneesmiddelen: u kunt ze gemakkelijk inpakken, u beschermt de privacy van uw klanten en u hoeft geen zakje uit te delen.

Beide opties zijn milieuvriendelijk en voordelig en stralen professionaliteit uit bij het bedienen van uw klanten. Kunt u niet kiezen? Neem contact op met onze klantenservice en vraag om advies, wij helpen u graag!

Monouso, leverancier van wegwerpbenodigdheden voor apotheken

Onze zorgvuldige selectie van kwaliteitsproducten tegen onklopbare prijzen maakt ons de meest bezochte optie door apothekers om hun wegwerpbenodigdheden voor apotheken te verkrijgen. Krijg de artikelen die u nodig hebt voor dagelijks gebruik met kwantumkortingen en een gegarandeerde permanente voorraad: als u het op het web ziet, hebben wij het in voorraad. Wij kunnen u dus 24 uur per dag leveren.

Bekijk meerZie minder