Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Producttype

Vorm

Capaciteit

Metingen

Wasara Wegwerp Servies

Wasara is het resultaat van de briljante geest van de bekende Japanse ontwerper Shinichiro Ogata, die erin geslaagd is avant-gardistische stijl perfect te combineren met milieuvriendelijke materialen. Gemaakt van biologisch afbreekbaar suikerriet bagasse, bamboe en houtpulp, is elk stuk Wasara servies een bewust modestatement ten dienste van je culinaire creaties.

Stel je een tafel voor met organisch ontworpen borden, minimalistische bekers en wegwerpbestek die Japanse verfijning combineren met een eigentijdse twist. Wasara tafelgerei vangt de essentie van elegantie en functionaliteit in elk detail. Het transformeert elke gelegenheid, van formele diners tot informele bijeenkomsten, met zijn verfijnde uitstraling!

  • Uniek en doordacht ontwerp
  • Perfect voor je meest speciale evenementen
  • Duurzaamheid en milieubewustzijn
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wasara Wegwerp Servies


Actieve filters

Wasara: harmonie tussen esthetiek en duurzaamheid

Wasara wegwerpservies combineert elegantie en duurzaamheid in zijn ontwerp. Dit servies is ontworpen door de gerenommeerde Japanse ontwerper Shinichiro Ogata en onderscheidt zich door de biologisch afbreekbare en composteerbare materialen, zoals suikerrietbagasse, bamboe en houtpulp.

  • Duurzaamheid: Ecologisch en composteerbaar servies.
  • Elegant design: Verfijnde stijl met organische en minimalistische vormen.
  • Kwaliteit en functionaliteit: Duurzaamheid en functionaliteit in elk wegwerpartikel.
  • Culturele band: Geïnspireerd door de Japanse culinaire traditie.
  • Toewijding aan het milieu: verantwoorde productie en bevordering van bewuste consumptie.

De schoonheid van Wasara servies ligt in het eenvoudige, organische ontwerp, dat een verfijnde touch toevoegt aan elke tafel. De wegwerpborden, -bekers, -glazen en -bestek combineren Japanse esthetische verfijning met een minimalistische, hedendaagse stijl. Elk stuk bevat de essentie van elegantie en functionaliteit, waardoor het perfect is voor elke gelegenheid, formeel of informeel.

Japans raffinement in elk stuk: Wasara-servies

De aandacht voor detail en de zoektocht naar harmonie en vrede worden weerspiegeld in de naam "Wasara". De combinatie van "wa", dat staat voor harmonie en Japanse traditie, met "sara", dat bord of dienblad betekent, brengt het idee over van gerechten die perfect in lijn zijn met traditionele en duurzame waarden.

Hoewel de naam zelf geen specifieke betekenis heeft, roept hij een verbinding op met de Japanse cultuur en weerspiegelt hij de intentie om een milieuvriendelijke eetervaring te promoten.

Bewuste culinaire ervaring met Wasara servies

Naast het aantrekkelijke ontwerp onderscheidt Wasara zich door haar inzet voor duurzaamheid. Door het gebruik van natuurlijke en composteerbare materialen wordt dit servies na gebruik gemakkelijk afgebroken, waardoor de ophoping van plastic afval wordt voorkomen. Bovendien wordt het op een milieuvriendelijke manier geproduceerd, waardoor de impact op natuurlijke hulpbronnen tot een minimum wordt beperkt.

Het servies van Wasara , dat voornamelijk wordt gemaakt van suikerrietbagasse, een bijproduct van de suikerproductie, is biologisch afbreekbaar, composteerbaar en duurzaam . Het belangrijkste doel is om een cultuur van verantwoord consumeren te bevorderen en de milieu-impact van wegwerpproducten te verminderen. Door te kiezen voor biologisch afbreekbare en composteerbare materialen wordt de opeenhoping van plastic afval vermeden en wordt een duurzamere benadering van het gebruik van servies tijdens evenementen en speciale gelegenheden aangemoedigd.

Wasara heeft wereldwijd erkenning gekregen voor zijn innovatieve aanpak en inzet voor het milieu. Als je op zoek bent naar een duurzamer en esthetischer alternatief voor conventioneel plastic servies, is Wasara de ideale keuze. Je vindt het in onze catalogus van wegwerpservies.

Bekijk meerZie minder