Maïszetmeel PLA Verpakkingen

Maïszetmeel is niet alleen praktisch, maar ook milieuvriendelijk. De productie van deze containers is milieuvriendelijk, waardoor ze duurzaam zijn en van plantaardige oorsprong.

Aanbevolen producten in Maïszetmeel PLA Verpakkingen

Actieve filters

Maïszetmeelcontainers hebben de voordelen van conventionele voedselverpakkingen: ze zijn resistent, veilig en hygiënisch, maar dragen ook bij aan de bescherming van het milieu omdat ze biologisch afbreekbaar zijn. Bij MonoUso willen we aan al uw behoeften voldoen en helpen bij het verbeteren van de service die uw klanten krijgen, dus binnen deze categorie vindt u verschillende producten gemaakt van maïszetmeel: containers met gescheiden deksels, scharnierende deksels, bekers, slakommen en sausbakjes die u helpen om uw voedsel op een veilige en ecologische manier te transporteren.

WAT IS PLA?

Het is een bioplastic gemaakt van natuurlijke grondstoffen zoals maïszetmeel of aardappelzetmeel.  Deze containers zijn niet alleen composteerbaar, maar ook biologisch afbreekbaar. Dit betekent dat ze, eenmaal gebruikt, kunnen worden gedeponeerd in het biologische blik, zodat ze door middel van een industrieel proces terugkeren naar de bodem. Voordelen van PLA-containers:

  • Biologisch afbreekbaar
  • Ecologische
  • Bestand tegen
  • Beveiligd
  • Concurrerende
  • Hygiënisch


Dit is een steeds populairder materiaal omdat steeds meer bedrijven vertrouwen op milieuvriendelijke producten. Als u ook wilt wedden op een duurzame catering en uw steentje wilt bijdragen aan de zorg voor het milieu, dan zijn maïszetmeelcontainers de beste keuze.

Als je bang bent dat je allergisch bent voor maïszetmeel en deze producten je een reactie kunnen bezorgen, maak je dan geen zorgen meer! Onze maïszetmeelproducten bevatten geen immunologisch reactieve sporen, dus ze zijn veilig voor iedereen met een allergie voor zetmeel of zijn derivaten.

Bekijk meerZie minder
Content not available