Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Kleur

Veiligheids- en markeringstape

Bent u op zoek naar een effectieve oplossing om zones af te bakenen en de veiligheid in uw bedrijf of evenement te handhaven? Wij hebben het antwoord! Onze zelfklevende markeringstapes zijn het onmisbare hulpmiddel dat u zoekt. Ze worden gekenmerkt door:

  • Gemaakt van hoogwaardige, bestendige materialen.
  • Verkrijgbaar in opvallende kleuren om ze beter zichtbaar te maken.
  • Ideaal voor het markeren van verkeersgebieden en het aangeven van veiligheidsafstanden.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Veiligheids- en markeringstape


Actieve filters

Opvallende markeringstapes 

Als u een winkel of restaurant runt, weet u hoe moeilijk het is om mensen duidelijk te maken dat een gebied verboden is of dat u niet wilt dat er iemand doorheen loopt. Een eenvoudig bord is vaak niet genoeg om te voorkomen dat klanten dichterbij komen, omdat ze het vaak niet zien of negeren. Omdat wij weten dat dit soort situaties in alle soorten bedrijven voorkomt, is hier onze selectie van zelfklevende markeringstapes.

Dit product is perfect om de gebieden die u wilt afbakenen beter zichtbaar te maken. In feite heeft het een breed scala aan toepassingen en kan het u helpen ongelukken te voorkomen en de organisatie van uw bedrijf te verbeteren.

Onze zelfklevende markeringstapes zijn verkrijgbaar in heldere kleuren, die de aandacht trekken van iedereen die het gebied passeert en verwarring voorkomen. Ze zijn perfect voor het markeren van veiligheidsafstanden bij de kassa of ergens anders waar u een goede afstand tussen mensen moet bewaren.

Markeringstapes voor evenementen

Markeringstapes zijn niet alleen nuttig voor het handhaven van de veiligheid en organisatie in bedrijven, maar ook voor evenementen en feesten. Als u een feest, een concert of een ander evenement organiseert in uw locatie met een groot aantal mensen, helpen deze tapes u de doorgangsgebieden af te bakenen, nooduitgangen te markeren en gebieden met beperkte toegang te markeren. Zo kunt u de aanwezigen veilig houden en ervoor zorgen dat het hele evenement soepel verloopt.

Bekijk meerZie minder