Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Plastic Zakje met Zipsluiting (PE)

Bij Monouso weten we dat het vaak nodig is om instructies of bepaalde informatie bij de levensmiddelen of producten te voegen en omdat er geen ander alternatief is, nemen we uiteindelijk onze toevlucht tot ongemakkelijke stickers of lijm die verloren kunnen gaan. Daarom hebben wij een assortiment PE-zakken met ZIP-sluiting en zak geselecteerd, waarmee u volledig aan uw behoeften kunt voldoen. Ze worden gekenmerkt door:

  • Buitenzak: u kunt er alle documenten, instructies of kaarten in opbergen die u samen met het product nodig hebt.
  • Luchtdichte sluiting: de ZIP-sluiting garandeert maximale veiligheid voor de inhoud van de tas.
  • Transparant: voor meer gemak zijn deze zelfsluitende zakken transparant, zodat u de inhoud van de zak kunt zien zonder deze te hoeven openen.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Plastic Zakje met Zipsluiting (PE)


Actieve filters

Plastic zakken met twee compartimenten

Onze plastic zakken met ZIP-sluiting en twee compartimenten zijn een zeer efficiënte manier om artikelen op te slaan, te organiseren en zelfs te vervoeren.

Het zijn zeer praktische en veelzijdige plastic zakken waarin u de meest uiteenlopende producten kunt bewaren en ook rapporten, etiketten of instructies kunt opnemen.

Dankzij deze transparante zakken met ritssluiting en zak kunt u alles wat erin is opgeborgen in één oogopslag zien. Zeer handig voor gebruik in bedrijven waar producten en certificaten zijn geïntegreerd, maar ook voor thuisgebruik.

ZIP-lock plastic zakken

De ZIP-sluiting is een van de handigste en meest praktische soorten sluiting die tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Hij is veilig en luchtdicht en zorgt ervoor dat producten niet verloren gaan en kan op extreme plaatsen worden bewaard, omdat hij perfect bestand is tegen lage temperaturen.

Er zij op gewezen dat dit type plastic zak met ZIP-sluiting en zak gemaakt is van doorzichtig bi-georiënteerd polyethyleen, met voldoende dikte om alle soorten producten te kunnen opslaan die met meer uitgebreide en specifieke informatie moeten worden geïdentificeerd.

Monouso biedt een ruim assortiment hermetische zakken met ritssluiting voor verpakking, opslag en transport. Alles wat u in uw bedrijf of thuis nodig heeft, vindt u hier.

Bekijk meerZie minder