Producttype

Kleur

Materiaal

Rechte rietjes

Voor evenementen, feesten, catering en proeverijen. Laat uw gasten op een comfortabele, veilige en duurzame manier van hun drankjes genieten.

Rechte rietjes zijn geweldig voor bij drankjes. We hebben rechte rietjes in verschillende kleuren en vormen. Ontdek ze!

  • Slushdranken, mixdranken, cocktails, frisdranken
  • Verschillende kleuren en patronen
  • Origineel en leuk
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Rechte rietjes


Actieve filters

Als u een hotel, restaurant, catering of proeverij hebt, moet u voorbereid zijn op alles waar uw klanten om vragen. Bij veel frisdranken of dranken komt het vaak voor dat klanten een recht rietje willen gebruiken om te drinken. Laat u niet verrassen!

Met rechte rietjes geef je een ander tintje aan de presentatie van je drankje. Zwarte rechte rietjes zijn geweldig als rietjes voor mojito's en andere cocktails, omdat ze een elegant tintje geven. Rechte rietjes met een lepel zijn ook geschikt, omdat je dan gemakkelijk in de drank kunt roeren zonder een tweede rietje toe te voegen.

Duurzame en biologisch afbreekbare rechte rietjes

Na een goede maaltijd sluiten veel mensen graag af met een goede cocktail en daar horen vaak rechte rietjes bij. Rechte rietjes zijn geschikt voor slushies, milkshakes of smoothies. Wij bieden onder andere gekleurde rechte rietjes of gestreepte rechte rietjes.

En aangezien steeds meer mensen zich zorgen maken over de planeet, kunt u met biologisch afbreekbare rechte rietjes uw klanten een betere service bieden, niet alleen door rekening te houden met al uw behoeften en die van uw klanten, maar ook door een duurzaam alternatief aan te bieden.

Opruimen is niet nodig! Onze rechte rietjes zijn wegwerpbaar, dus zodra u klaar bent met het gebruik ervan, gooit u ze gewoon weg in de daarvoor bestemde container. U zult merken dat u veel tijd bespaart bij het opruimen.

Bekijk meerZie minder