Producttype

Kleur

Materiaal

Papieren churros zakjes

In deze categorie vindt u een grote verscheidenheid aan papieren zakken voor verschillende doeleinden. Maar bij deze gelegenheid willen we twee van onze sterproducten uitlichten: papieren zakken voor churros en papieren hoorntjes voor churros.

Met deze zakken wordt het eten van uw churros een waar genot, want ze behouden langer hun smaak en temperatuur alsof ze vers zijn gemaakt.

  • Verschillende maten voor onder andere lazos, porras, churros en beignets.
  • Resistent en vetvrij
  • Gemakkelijk op te bergen: ze nemen weinig ruimte in
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Papieren churros zakjes


Actieve filters

Papieren zakken en papieren hoorntjes voor churros

Er gaat niets boven vers gemaakte churros: warm en knapperig. Deze verpakkingen zijn ideaal om al hun smaak te behouden. Papieren zakken voor churros zijn de perfecte oplossing voor uw klanten om hun churros en porras comfortabel en zonder vlekken mee te nemen. Onze papieren zakken zijn stevig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat ze onderweg breken.

Zakjes voor churros in verschillende formaten

Wij bieden verschillende formaten en ontwerpen in onze papieren zakken voor churros. We hebben leuke en kleurrijke prints om de aandacht van uw klanten te trekken. Maar als u er de voorkeur aan geeft, hebben we ook effen papieren zakken voor een elegantere presentatie. U kunt dus de optie kiezen die het beste bij uw bedrijf past.

Gemakkelijk te gebruiken, papieren hoorntjes voor churros

Papieren hoorntjes voor churros zijn een praktisch en handig alternatief voor uw klanten. Zo kunnen uw klanten gemakkelijker van hun churros genieten. Bovendien zijn ze ideaal om van de ene plaats naar de andere te dragen zonder te morsen of iets te breken. Uw klanten zullen ze zonder zorgen in hun handen kunnen dragen.

Koop zakjes voor churros bij Monouso

We weten zeker dat uw klanten terug zullen komen voor meer! Met onze papieren zakken voor churros en papieren hoorntjes voor churros kunt u uw klanten een complete en bevredigende ervaring bieden. Wacht niet langer en plaats nu uw bestelling.

Bekijk meerZie minder