Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Kleur

Zelfklevende Zakkensluitingen

Papieren zaklabels zijn perfect voor het sluiten of markeren van tassen, enveloppen, notitieboeken en meer. Daarnaast zijn deze zelfklevende papieren sluitingen ideaal als tamper-evidente verzegeling of veiligheidszegel. Deze stickers zijn gemakkelijk te hanteren: met een eenvoudig gebaar kunt u de sticker afpellen en op het gewenste product aanbrengen. Enkele van hun meest prominente toepassingen zijn:

  • Veiligheidszegels voor leveringsorders
  • Etikettering voor levensmiddelencontrole
  • Organisatie van de verschillende producten in een bedrijf
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Zelfklevende Zakkensluitingen


Actieve filters

Zelfklevende sluitingen voor papieren zakken

Veel zakken hebben geen ingebouwde sluiting en bij Monouso willen we dit probleem flexibel oplossen met papieren zak stickers.

De papieren zak ritsen die wij in onze winkel aanbieden zijn de perfecte manier om tijd en geld te besparen bij het verpakken van al uw producten.

Papieren zak etiketten

Waarom heeft u sluitingen voor uw zakken nodig? Papieren taslabels vindt u in allerlei winkels, en hun veelzijdigheid is een van hun sterke punten. Ze houden uw zakken gesloten en zijn heel gemakkelijk te verwijderen om ze te openen.

  • Ideaal voor kleine zakjes: Deze sluitingen werken vooral goed op kleine zakjes waarin producten worden bewaard die geen luchtdichte afsluiting nodig hebben, zoals fruit, apotheekproducten, flessen, gebak of bakkerijproducten, leveringen, enz.
  • Gebruiksvriendelijk: Een van de belangrijkste kenmerken van zaksluitingen in stickerformaat is het gebruiksgemak. Hij plakt er zonder veel moeite op en af, zodat noch de klant noch de winkelier er tijd mee verliest.
  • Duurzame sluiting: De sticker zal dankzij de lijm niet vanzelf loslaten, dus hij gaat net zo lang mee totdat de klant besluit hem te verwijderen om het product in de zak te consumeren.
  • Geschikt voor alle soorten bedrijven: De sluitingen voor papieren zakken werken in bedrijven die verband houden met levensmiddelen of catering, maar dat is niet hun enige gebruik, want ze zijn evenzeer geldig voor het sluiten van de zakken van andere etablissementen zoals apotheken, tabakswinkels, enz.
  • Materiaal aanpasbaar aan elk oppervlak: Niet alle zakken zijn hetzelfde en dit is geen probleem voor onze sluitingen. De stickers passen zich dankzij het flexibele materiaal aan de vorm van elke zak aan.

Steeds meer winkels sluiten zich aan bij deze sluitingen. Bent u de volgende? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice voor meer informatie.

Bekijk meerZie minder