Producttype

Materiaal

Kleur

Ontwerp Wegwerp Servies Tiffany Parel

Het genieten van een ongelooflijke gastronomische ervaring hangt niet alleen af van het feit of het eten op orde is, aangezien tafeldecoratie erg belangrijk is, en het zal u in staat stellen om iets echt uniek en onvergetelijk te creëren dat in uw voordeel zal spelen. In deze missie willen we je helpen! Daarom presenteren wij u de Tiffany Parel Wegwerp Servies, een wegwerp servies met elegante lijnen, mooie touch en een zorgvuldig ontwerp dat uw aandacht en die van uw gasten zal veroveren. We hebben het over een set van Wegwerp Producten die een Designer Servies vormen waarmee een verschil kan worden gemaakt. Wegwerp Bekers en Borden voor Feestjes, Catering en Evenementen, gecombineerd met het hier getoonde Plastic Bestek en de prachtige Elegant Bekers om op een bijzonder moment op te toasten, vormen een ongeëvenaarde Wegwerp Catering Set

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Ontwerp Wegwerp Servies Tiffany Parel


Actieve filters

  • Pakket
  • laatste items

125
uses

📦
500
Plastic PS mes "Easy" tiffanen parel 18,5 cm (500 stuks)

Plastic PS mes "Easy" tiffanen parel 18,5 cm (500 stuks)

Ref 8068-20-25

500 Stuks

-10% 42, 83€ Normale prijs 47,59

0,086€/Plastic

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Uitverkocht

Aantal stuks

  • Pakket
  • laatste items

125
uses

📦
500
Plastic lepel PS "Easy" tiffanen parel 18,5 cm (500 stuks)

Plastic lepel PS "Easy" tiffanen parel 18,5 cm (500 stuks)

Ref 8073-20-25

500 Stuks

-10% 42, 83€ Normale prijs 47,59

0,086€/Plastic

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Uitverkocht

Aantal stuks

Zoals onze kleren veel over ons zeggen, zijn huishoudelijke artikelen van fundamenteel belang voor het aankleden van een tafel en het overbrengen van wat u zoekt. Daarom presenteert MonoUso een ongelooflijke Tiffany Parel Wegwerp Designer Servies; een weddenschap van luxe, stijl en elegantie. Designer Borden, Glamorous Bekers en Wegwerp Bestek die in het voordeel van de gastheer zullen spelen, omdat de kwaliteit ervan het niet doet lijken op wegwerpservies.

Een wegwerp servies dat u de zekerheid biedt dat uw klanten, familie of vrienden met een goede smaak in hun mond zullen vertrekken, dit is de Tiffany Parel Designer Diner Service. Een wegwerpservies dat de voordelen biedt van een traditioneel porseleinen servies. Maar in een plastic dat u onnodige situaties zal vermijden omdat, als het een klap krijgt, het niet zal walgen, noch zal het worden gebroken in kleine scherpe elementen.

Of het nu gaat om een cateringbedrijf, een restaurant, een hotel of een cocktailbar, in onze catalogus vindt u de stijl van Designer Wegwerp Servies die u zoekt om een multisensoriële omgeving te creëren die uw klanten zal verleiden. Veel plezier en combineer dit wegwerpservies met kleuren die de sfeer van uw evenement, feest of feest opfleuren.

Als u daarentegen een ander soort behoefte heeft, waarbij u een ander soort Wegwerp Servies nodig heeft, vindt u op onze website van Ecologisch Wegwerp Servies en Economisch Wegwerp Servies in kleur, tot Hard Wegwerp Servies, Onbreekbaar Wegwerp Servies en Elegant Wegwerp Servies. Een handige oplossing met 24/48 uur levering.  Als u meer informatie wilt over ons Wegwerp tableau, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 931 158 455.

Bekijk meerZie minder