Plastic Bakjes OPS

Op zoek naar een gemakkelijke en praktische manier om uw voedsel te vervoeren? OPS plastic warmhoudbakken zijn de perfecte oplossing! Deze plastic containers zijn stevig en praktisch, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor elk afhaalbedrijf.

Maar dat is niet alles, OPS containers zijn ook zeer veelzijdig en komen in een groot aantal vormen en maten, waaronder de populaire rechthoekige containers. Bovendien hebben deze containers verschillende soorten deksels, zoals verstelbare deksels die morsen voorkomen en het voedsel warm houden, of scharnierende deksels die het openen en sluiten vergemakkelijken. Wacht niet langer en schaf nu uw OPS-containers aan!

  • Hoge weerstand tegen heet voedsel.
  • Met verschillende maten, formaten en soorten deksels.
  • Perfect voor afhaalrestaurants.
Bekijk meerZie minder

OPS clearPac bakjes met deksel

Actieve filters

Praktische OPS-verpakking voor warme gerechten

Bent u op zoek naar een praktische en efficiënte oplossing om warm eten aan te bieden in uw bedrijf? OPS plastic containers voor warm eten zijn het antwoord! Deze containers zijn gemaakt van OPS, wat betekent dat ze sterk genoeg zijn om warm voedsel vast te houden zonder te smelten of krom te trekken.

  • Zeer sterk.
  • Temperatuurbehoud.
  • Ergonomisch ontwerp.
  • Ruime keuze aan maten.
  • Met compatibele deksels voor luchtdichte afsluiting.

Maar dat is niet alles, OPS containers zijn echt uitzonderlijk! Dankzij hun vermogen om voedsel gedurende langere tijd op temperatuur te houden, kunnen uw klanten genieten van hun vers bereide voedsel, precies zoals ze het verwachten.

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe uw heerlijke warme voedsel warm blijft nadat het bij uw klanten op tafel is gekomen? Dat is te danken aan deze polystyreen bakjes, beter bekend als OPS! Ze zijn sterk en bestand tegen hitte zonder te vervormen of te smelten, wat betekent dat uw voedsel lekker en vers blijft.

OPS containers zijn er in verschillende vormen en maten, waaronder rechthoekige, die ideaal zijn voor warme of koude gerechten, salades en desserts. Maar wacht, er is meer. OPS containers zijn ook super gemakkelijk te gebruiken. Je hebt designs voor alle smaken en behoeften: met verschillende soorten deksels bieden ze een praktische oplossing voor take-away bedrijven die verschillende voedselopties willen aanbieden. Sommige OPS-verpakkingen kunnen bijvoorbeeld scharnierende deksels hebben, zodat klanten de verpakking gemakkelijk kunnen openen en sluiten.

Met een deksel dat perfect sluit en een ergonomisch ontwerp, hoeft u zich geen zorgen te maken over morsen of jongleren met het voedsel tijdens het vervoer en uw klanten. Bovendien kunt u ze gemakkelijk stapelen om ruimte te besparen en meer voedsel te vervoeren!

Het beste van alles is dat deze containers voordelig zijn en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden, wat betekent dat u van uw warme eten kunt genieten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de extra kosten. Het belangrijkste is dat ze recyclebaar zijn, wat helpt om de hoeveelheid plastic afval in het milieu te verminderen.

Dus als u een afhaalrestaurant heeft, aarzel dan niet om in zee te gaan met OPS plastic warmhoudbakken! Ze bieden niet alleen een praktische en efficiënte manier om warm eten te serveren, maar ze zijn ook vriendelijk voor uw portemonnee en het milieu. Sluit u aan bij de OPS verpakkingsrevolutie en til uw bedrijf naar een hoger niveau!

Bekijk meerZie minder