Merk

Kleur

Materiaal

Wijn, bier of champagneflessen tassen

Koop wijn-, bier- of cava-fleszakken en verzend uw dranken perfect met onze voordelige fleszakken.

Wij hebben de ideale wijnzakken voor het bewaren en vervoeren van de goedkoopste tot de meest exquise wijnen. Er is geen betere manier om ze te presenteren aan uw klanten of om ze cadeau te geven op een evenement.

  • Met capaciteit voor één of meerdere flessen
  • Wit of kraftbruin
  • Elegant en minimalistisch
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wijn, bier of champagneflessen tassen


Actieve filters

Perfect voor uw bedrijf: flessentassen

Heeft u voor uw bedrijf praktische, kwalitatieve wijn-, champagne- of bierfleszakken nodig? Zoek niet verder! Monouso heeft de perfecte oplossing voor u, we hebben voor u een selectie gemaakt van de beste flessentassen op de markt.

Deze tassen voor wijn, bier, champagne en andere likeuren zijn gemaakt en ontworpen met de beste kwaliteit materialen, zoals kraftpapier, een ecologische trend die zich onderscheidt door zijn minimalisme en natuurlijkheid.

Papieren wijnzakken

Papieren wijnzakken zijn de ideale oplossing voor gastronomische winkels, wijnwinkels en winkels waar flessen witte, rosé of rode wijn worden verkocht.

De neutrale kleuren van deze papieren wijnzakken passen bij elk type wijn. En ook bij alle formaten. In onze winkel vindt u papieren zakken voor kleine, grote en gewone wijnflessen. Bovendien kan elke zak één of meerdere flessen bevatten.

Tassen voor bierflessen

Als u uw klanten in uw drankwinkel ook bier aanbiedt, zijn deze zakken voor bierflesjes ideaal om hun aankopen in te verpakken.

Het kraftpapier waaruit ze gemaakt zijn, biedt gemakkelijk plaats aan één of twee flesjes. Bovendien zorgt de trendy kleur voor een vleugje elegantie. Perfect voor uw gastronomische winkel!

Champagnezakjes

Als het Kerstmis, Pasen of de feestdagen zijn, ziet u uw drank- en champagneverkoop zeker omhoog schieten.

Met champagneflestassen helpt u de aankopen van uw klanten te beschermen en biedt u hen een stijlvolle en veilige manier om hun sprankelende drank naar huis te vervoeren.

Bekijk meerZie minder