Kleur

Materiaal

Papieren Zakken met Rits

Denkt u erover na hoe uw klanten uw producten veilig en duurzaam kunnen meenemen? Bij Monouso denken we aan u en presenteren we u onze selectie resistente papieren zakken met ritssluiting, een praktische en veilige optie voor het vervoer van levensmiddelen. Dit zijn enkele van hun belangrijkste kenmerken:

  • Gevarieerde ontwerpen: we hebben een breed scala aan ontwerpen van papieren zakken met rits in verschillende vormen, zodat u de zak kunt kiezen die het beste bij uw bedrijf past.
  • Verschillende kleuren: we hebben zakken in kraft en witte kleuren voor een extra vleugje personalisatie.
  • Veilige sluiting: dankzij hun kleef- of ritssluiting garanderen onze papieren zakken de veiligheid en versheid van levensmiddelen, voorkomen ze morsen en houden ze de producten in perfecte staat.
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Papieren Zakken met Rits


Actieve filters

De veiligste hersluitbare papieren zakken

Bent u bang dat bij de opslag van uw producten de zakken niet goed gesloten zijn en kunnen vallen of beschadigd raken? Bij Monouso houden we rekening met alle behoeften van horecaprofessionals en zetten we problemen om in oplossingen. Met onze zakken met ZIP-sluiting en onze zakken met kleefsluiting kunt u de veiligheid van uw zakken garanderen tot ze hun bestemming bereiken.

In deze lijn vindt u binnen onze categorie papieren zipzakken twee varianten: zakken met venster of zonder venster. Met SOS zakken, Doypack zakken, Stand Up zakken en zakken met bodem en venster kunt u uw product op een veel aantrekkelijkere manier aan uw klanten aanbieden voor transport.

Als u deze behoefte echter niet hebt, zijn de zakken met vensterloze sluiting veel comfortabeler en praktischer en bieden ze dezelfde veiligheid als de andere, maar zonder dat de inhoud zichtbaar is. Het is ook vermeldenswaard dat zakken zonder venster beter zijn voor kleinere producten.

Papieren zakken zonder hengsels, bestendiger

Deze zakken hebben een ander kenmerk dan de rest van de zakken, namelijk dat ze geen handvatten hebben om ze vast te houden. Ze zijn ideaal voor kleine producten omdat ze gericht zijn op maximale veiligheid en comfort en zeer resistent zijn. Bij het optillen wordt de kracht verdeeld over de hele structuur van de tas, zodat het risico van breuk wordt beperkt.

Dit alles natuurlijk zonder een van onze principes te vergeten: duurzaamheid. Al onze hersluitbare papieren zakken kunnen worden gerecycled in de daarvoor bestemde containers en zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals papier.

Bekijk meerZie minder