Materiaal

Metingen

Capaciteit

Kleur

Herbruikbare Borden Durables

Op zoek naar platen die duurzaam zijn en vooral niet breken? In deze categorie vindt u ons assortiment Durables herbruikbare borden. Deze onbreekbare platen onderscheiden zich door hun lichtheid en bestendigheid. Ze zijn magnetron- en vaatwasmachinebestendig en zijn de ideale vervanging voor melamine borden.

Hun design en hoogwaardige kwaliteit geven een elegante uitstraling aan de tafel. Ze zijn ook een perfecte keuze voor een huishouden met kinderen omdat ze kras- en breukbestendig zijn, geen glas meer oprapen! Ze zijn ideaal voor elke soort maaltijd: buiten, in het park. Ze zijn ook een perfecte keuze voor een huishouden met kinderen dankzij hun hoge rand die morsen van voedsel voorkomt.

  • Vrij van BPA en andere giftige stoffen
  • Herbruikbaar
  • Bestand en onbreekbaar
  • Geschikt voor magnetron, vriezer en vaatwasser
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Herbruikbare Borden Durables


Actieve filters

Heeft u binnenkort een evenement en bent u op zoek naar het perfecte duurzame servies om de klassieke keramische borden te vervangen? Bij Monouso hebben we de beste materialen geselecteerd om u het assortiment Durables herbruikbare plastic borden te brengen die, daar zijn we zeker van, al uw gasten zullen verbazen.

Durables kunststof borden onbreekbaar en met een uniek gevoel

Durables herbruikbare borden hebben één kenmerk waardoor ze zich onderscheiden van de rest, namelijk dat ze onbreekbaar zijn. Hoe kan dit u helpen bij de voorbereiding van uw catering, evenementen of feesten? Je kunt het je afvragen. Het feit dat een bord bestand is tegen stoten en vallen, maakt het bijzonder nuttig op momenten dat u extra veiligheid nodig hebt, zoals bij evenementen met veel mensen, verjaardagen van kinderen, tuin- en zwembadfeestjes of andere evenementen die u maar kunt bedenken.

Omdat ze licht, resistent en gemakkelijk te reinigen zijn, zijn wij er zeker van dat als u ze probeert, u geen andere meer wilt. Bovendien kunt u onze borden dankzij dit resistente materiaal lange tijd zonder incidenten gebruiken, waardoor Durables-borden het beste alternatief zijn voor wegwerpservies en porselein of keramiek, die gemakkelijk breken en schilferen.

Waarom Durables herbruikbare borden in uw bedrijf gebruiken?

Wij weten zeker dat u zich deze vraag heeft gesteld wanneer u Durables platen gaat kopen, daarom willen wij u alle mogelijke informatie geven. Durables herbruikbare borden zijn het beste alternatief voor de klassieke plastic borden voor eenmalig gebruik, of zelfs voor biologisch afbreekbare borden, en bieden aanzienlijke economische besparingen en een betere kwaliteit.

Daar zijn vele redenen voor, maar de belangrijkste is ongetwijfeld dat herbruikbare borden duurzamer en milieuvriendelijker zijn dan alle andere wegwerpborden, omdat herbruikbaar zijn de hoeveelheid afval die dagelijks wordt geproduceerd aanzienlijk vermindert, met als voordeel dat dit voor het milieu betekent dat u minder afval zult produceren.

Door herbruikbare plastic borden te gebruiken, bespaart u bovendien aanzienlijk, omdat u minder borden nodig hebt voor al uw evenementen. U kunt ze zonder problemen wassen en opnieuw gebruiken, want ze hebben een levensduur van ongeveer 500 wasbeurten.

Durables herbruikbare borden kopen bij Monouso

Als u al lang af wilt van de traditionele plastic borden voor eenmalig gebruik, die zeer schadelijk zijn voor het milieu, bij Monouso maken we het u gemakkelijk om herbruikbare borden te kopen, omdat we voor u een grote selectie borden hebben gevonden die, daar zijn we zeker van, aan uw behoeften zullen voldoen. Als u een twist wilt geven aan uw bedrijf, evenement of feest en bovendien voor extra veiligheid wilt zorgen, denk dan niet na!

Bekijk meerZie minder