Sausbakjes Plastic

Ontdek de plastic sauspotjes, je onfeilbare bondgenoot om de smaak en versheid in elke hap te bewaren! Deze potjes zijn ontworpen met jouw gemak in gedachten en zijn de perfecte keuze om de favoriete sauzen van je klanten te bewaren en een veilige levering te garanderen.

Met hun luchtdichte afsluiting kunt u knoeien bij uw afhaal- of bezorgservice vergeten. Elk plastic sausbakje zorgt ervoor dat de versheid en het heerlijke aroma van je sauzen intact blijven, wat zorgt voor een uitzonderlijke eetervaring in elk huis. Deze containers zijn de ideale keuze om je producten in optimale omstandigheden te bewaren.

  • Ze garanderen de versheid en het behoud van je sauzen.
  • Perfect voor het bewaren en vervoeren van alle soorten sauzen
  • Veilig afsluiten dankzij de compatibele deksels
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Sausbakjes Plastic


Actieve filters

Voor alle soorten sauzen: plastic kuipjes

Ben je op zoek naar een praktische en aantrekkelijke manier om je heerlijke sauzen te verpakken en te presenteren? Plastic sauspotten zijn de perfecte oplossing voor je voedingsbedrijf. Deze veelzijdige containers bieden een aantal voordelen en functies waarmee je je kunt onderscheiden. Wil je er meer over weten? Wij vertellen je er alles over!

Wat voor sauzen bied je aan in je zaak? Of het nu gaat om ketchup, mosterd, mayonaise, dressings of relishes, plastic sauscontainers zijn ideaal voor het verpakken van een breed scala aan opties.

Hun compacte en lichte ontwerp maakt het gemakkelijk om sauzen te vervoeren en te hanteren, vind je ze niet praktisch? Hiermee kun je elk menu waarvan je je klanten thuis wilt laten genieten op een comfortabele manier aanvullen.

  • Veelzijdig en functioneel: ideaal voor het verpakken van elk type saus.
  • Aantrekkelijke presentatie: transparante deksels waarmee de inhoud visueel aantrekkelijk kan worden weergegeven.
  • Gemakkelijke identificatie : de transparantie van de deksels maakt het gemakkelijk om snel het type saus te identificeren.
  • Praktisch en veilig: nauwsluitende deksels voorkomen morsen en spatten tijdens transport en opslag.
  • Economisch en duurzaam: voordeliger dan andere verpakkingsmaterialen en sommige zijn gemaakt van recyclebaar plastic.

Plastic sauspannetjes met deksel

Het praktische van deze kleine plastic sausbakjes valt niet te ontkennen, maar wat zouden ze zijn als het gaat om het vervoeren van heerlijke sauzen als ze geen deksel hadden? Ten eerste weten we dat deksels heel handig zijn om sauzen vers en beschermd te houden en om ervoor te zorgen dat ze op tafel komen alsof ze net uit de keuken komen. Maar wist je dat potten met transparante deksels een groot verschil kunnen maken in de presentatie van je sauzen? Zo kunnen je klanten gemakkelijk de inhoud zien voordat ze ze kopen.

Denkt u niet dat dit hen vertrouwen en visuele aantrekkingskracht zal geven aan uw producten? Bovendien helpt transparantie u ook om snel het type saus te identificeren in de winkel en in de keuken - is dat niet geweldig voor het stroomlijnen van uw processen?

En naast conservering zorgen plastic potdeksels ook voor gemak tijdens transport en opslag. Nauwsluitende deksels voorkomen morsen en spatten, waardoor sauzen intact blijven en schoonmaakproblemen worden vermeden. Dit is vooral waardevol voor catering- of meeneembedrijven, waar veiligheid en hygiëne van het grootste belang zijn.

Deze kunststof sauspannen zijn perfect om je sauzen op de meest efficiënte manier te verpakken en te presenteren!

Plastic sausbakjes

Maak een voedselbestelling klaar met een haakje en je bent aan de winnende hand. Zet er een potje saus in... en je zult overwinnen!

Bij Monouso hebben we kleine potjes voor sauzen en grote potjes voor sauzen, zodat je het formaat kunt kiezen dat het best bij je past.

We weten allemaal hoe belangrijk het is om bepaalde etenswaren te begeleiden met aanvullende sauzen. Dus stel je de teleurstelling eens voor van een klant die de zak met zijn bestelling opent en zijn friet of emmer gebakken kip zonder sauspotjes aantreft.

Kleine details tellen, en in dit geval nog meer. Daarom hebben we voor jou een van de meest uitgebreide selecties sauspotten samengesteld. Help jezelf!

Heb je nog iets nodig? Kies de plastic sauspot die het beste bij jouw bedrijf past en koop hem tegen de voordeligste prijs!

Bekijk meerZie minder