Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Producttype

Kleur

Gastronorm PP Dienbladen

Als u op zoek bent naar stevige en veilige voedselverpakkingen, dan zijn Gastronorm heatsealbare plastic trays de perfecte keuze voor u! Deze trays zijn verkrijgbaar in verschillende volumes en zijn gemaakt van polypropyleen, waardoor ze ideaal zijn voor het verpakken van een grote verscheidenheid aan verse en gekookte voedingsmiddelen, zoals vlees, vis, groenten en fruit.

Bovendien zijn deze trays zeer populair in de horeca en bij afhaalrestaurants. Door hun veelzijdigheid zijn ze een ideale oplossing voor elke behoefte. Gastronorm plastic bakjes kopen is een oplossing die zich aanpast aan elke behoefte. Vind een ruim assortiment in onze winkel.

  • Weerstand
  • Betrouwbaarheid
  • Meerdere capaciteiten
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Gastronorm PP Dienbladen


Actieve filters

Heatsealbare Gastronorm trays

Bent u op zoek naar een veilige en efficiënte manier om voedsel te verpakken? Gastronorm PP plastic heatsealbare trays zijn wellicht precies wat u nodig hebt! Deze trays zijn sterke en duurzame kunststof bakjes, speciaal ontworpen voor het veilig en efficiënt verpakken van levensmiddelen.

De kunststof die voor de vervaardiging ervan wordt gebruikt, is polypropyleen (PP), een voedselveilig materiaal dat na gebruik kan worden gerecycled. Bovendien zijn deze bakjes gemakkelijk te reinigen en te steriliseren, wat de hygiëne van het verpakte voedsel ten goede komt.

Dit type PP plastic trays wordt veel gebruikt in hotels, restaurants en afhaalrestaurants, omdat ze zeer geschikt zijn om vlees, vis, fruit of groenten in te verpakken. Bovendien onderscheiden ze zich door hun compatibiliteit met de magnetron.

Hermetisch gesloten conserven met Gastronorm trays

Hebt u nog meer redenen nodig om hermetisch afsluitbare trays van PP-kunststof te overwegen? Deze trays zorgen voor een luchtdichte afsluiting waardoor de versheid en kwaliteit van voedsel langer behouden blijft! Ze zijn veelzijdig en geschikt voor zowel het koelen als het invriezen van voedsel.

En maakt u zich geen zorgen als u niet weet hoe u ze moet gebruiken: iedereen of elk bedrijf dat voedsel veilig en efficiënt moet verpakken kan dat doen, zolang ze over de juiste verpakkingsapparatuur beschikken en voldoen aan de normen voor voedselveiligheid.

Als u op zoek bent naar een veilige, efficiënte en veelzijdige optie voor het verpakken van levensmiddelen, dan zijn Gastronorm PP kunststof heatsealbare trays een uitstekende keuze. Durf ze te proberen en zie de resultaten in de kwaliteit van uw producten!

Bekijk meerZie minder