Vorm

Materiaal

Kleur

Certificaten

Verpakking

Wegwerp Servies Bordeaux

Als u uw tafel op een eenvoudige en comfortabele manier wilt inrichten, maar ook elegant en stijlvol, aarzel dan geen seconde en neem een kijkje in onze Economisch Wegwerp Servies in Bordeaux. Een plastic servies dat moed, dapperheid en een optimistische levenshouding oproept. Geniet van heerlijke canapés op onze Bordeaux Wegwerp borden of onze Bordeaux Plastic Zakken, en proost met de jouwe met onze Bordeaux wegwerp glazen of onze Bordeaux Plastic Bekers. Kortom, kleed je tafel aan met aanwezigheid en persoonlijkheid.  En als u op zoek bent naar een meer robuuste en elegante Bordeaux Wegwerp Servies, aarzel dan niet om onze Bordeaux Hard Plastic Servies of Bordeaux Premium Servies sectie te raadplegen.

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wegwerp Servies Bordeaux


Actieve filters

  • Pakket
  • freeshipping
  • laatste items
📦
750
Plastic dienblad bordeauxrood 33x22,5cm (750 stuks)

Plastic dienblad bordeauxrood 33x22,5cm (750 stuks)

Ref 56032-25-30

750 Stuks

224, 33€

0,299€/Plastic

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Uitverkocht

Aantal stuks

Het Economisch Wegwerp Servies in Bordeaux kleur is een van de Wegwerp Servies die een gevoel van soberheid en elegantie geeft. Deze intense kleur combineert perfect met aardse kleuren zoals groen of bruin en laat ons Bordeaux Plastic Servies een opvallende rol spelen in combinatie met gelen, turquoise of limoenen.

Gemaakt van hoogwaardig polystyreen, biedt dit Economisch plastic servies weerstand tegen vettige voedingsmiddelen en temperaturen tussen -10º en +85ºC. Het Economisch Wegwerp Servies in Bordeaux kleur is een goede keuze als u buiten een ontspannen sfeer wilt creëren.

Rariteiten over de Bordeaux-kleur

Als iemand zich in Bordeaux kleedt, zegt hij "pas op voor mij, ik ben hier en ik ben gekomen om te blijven". Het is een kleur die kracht en zekerheid op zich oplegt en geeft, daarom is het niet aan te raden om het te gebruiken bij sollicitatiegesprekken of eerste afspraakjes, omdat het de rest van de mensen kleiner maakt. Op een feestje is het zeker als je een machtseffect wilt creëren.

Maar als dit niet het kleurrijke wegwerpservies is dat u zoekt voor uw feest, vergeet dan niet onze Economisch Wegwerp Servies in Groen te bekijken, een ongelooflijke gok als het feest buiten is en u wilt samensmelten met de natuur. Economisch Wegwerp Servies in beige, perfect voor thee- of koffiebijeenkomsten met pasta's, relaxte vieringen waarbij sereniteit de gasten vergezelt, of de Economisch Wegwerp Servies in Geel, ideaal voor zomerse dagen waarbij kleur zich in de ambiance voegt.

Bekijk meerZie minder