Merk

Producttype

Materiaal

Kleur

Valentijn Wegwerp Servies

Doe in februari iets speciaals voor uw dierbaren met onze prachtige selectie van Valentijnsdagserviezen en tafeldecoraties. Onze collectie zit boordevol met alles wat u nodig heeft, van borden, glazen, tafelkleden tot servetten. Dit alles om ervoor te zorgen dat uw feest of evenement een onvergetelijke date wordt.
Dus of u nu een groot Cupido geïnspireerd feest of een intiem diner plant, laat uw passie voor die speciale gelegenheid zien met ons Valentijnsdag servies en decoraties.

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Valentijn Wegwerp Servies


Actieve filters

Valentijnsdagborden, glaswerk, bestek, rietjes en meer

Het is gemakkelijk om een romantisch Valentijnsfeest te creëren met prachtig porselein. Fleur de nacht op met prachtig rood, wit en roze bestek, gepersonaliseerde papieren servetten, gouden hartvormige dessertborden, zilverwerk en meer. Bereid je voor en ruim snel en eenvoudig op met plastic champagne, wijn en gedistilleerde dranken voor je liefdesdrankje. U vindt er ook een grote selectie van decoraties om een romantische Valentijnsdag-feestervaring te creëren.

Of u nu een romantisch volwassen Valentijnsfeestje plant of een klassenfeestje voor de school van uw kind, u zult het feestelijke serviesgoed in onze Monouso winkel geweldig vinden. Vind speciale aanbiedingen voor alles wat je nodig hebt om Valentijnsdag in stijl te vieren.

Als het gaat om het eenvoudig houden van de dingen, zal niets uw feestje leuker maken dan de wegwerpartikelen van Valentijnsdag. Maak een toast op de liefde met champagneglazen, klassieke champagneglazen, wijnglazen en Valentijnsdagsborden, maar ook traditionele feestglazen in rood, roze, wit en harten. Er zijn plastic feestbekers voor de kinderen, rode geruite papieren tafellakens en een grote selectie bekers om warme chocolademelk te proeven in deze koude tijd van het jaar! Haal de kartonnen bekertjes voor de volwassenen en wek de kinderen op met de plastic bekertjes in verschillende designs en feestelijke kleuren.

Bekijk meerZie minder