Vorm

Gamma

Verpakking

Wegwerp Servies X-Table Oranje

Kleed uw tafel of evenement aan met de Oranje X-Table wegwerpservies en kleur de avond van uw gasten op. Dit wegwerpservies is ideaal voor elke gelegenheid of elk type evenement. Oranje is een levendige kleur, een warme kleur en een kleur die op zichzelf al de aandacht trekt, dus het is ideaal om canapés te serveren en te proeven waar het eten je ogen moet veroveren. Dit Oranje Plastic X-Tafel Servies is ideaal voor strandfeesten waarbij de zon afscheid neemt van uw gasten om de sterrenhemel te verwelkomen.

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wegwerp Servies X-Table Oranje


Actieve filters

De Oranje X-Table Wegwerp Servies is ideaal voor evenementen, feesten en partijen waar u de sfeer kunt verlevendigen met een mooie toon die doet denken aan de zomerhitte in een prachtige zonsondergang. Vrolijk uw gasten op of combineer dit servies met de bedrijfskleur van uw bedrijf, met een comfortabel, veelzijdig en flexibel servies.

Dit plastic servies is geschikt voor microgolven en wordt beschouwd als onbreekbaar, omdat het niet in kleine, scherpe stukjes uiteenvalt als het wordt geraakt, waardoor mogelijke ongelukken bij een diner of evenement tot 0 worden gereduceerd.

Onze X-Table Servies, in verschillende kleuren, is perfect voor gebruik in picknickplaatsen, zwembaden, stranden of gewoon om te gebruiken in elke outdoor party. 

Aarzel niet en kijk op onze website, waar u van Ecologisch Wegwerp Servies, Economisch Wegwerp Servies en Economisch Wegwerp Servies in Kleuren, tot Hard Wegwerp Servies, Unbreakable Wegwerp Servies en Elegant Wegwerp Servies kunt vinden. 

Bekijk meerZie minder