Verzenden naar
Momenteel: Belgium

X-Table Wegwerpservies

Het X-Table servies is een onbreekbaar plastic servies met een modern en futuristisch design in verschillende kleuren, dat een uitstekende service biedt aan degenen die een van de plastic bekers, plastic borden of plastic dienbladen hebben die deel uitmaken van dit assortiment. Het X-Table servies is een flexibel en onbreekbaar servies voor de magnetron dankzij het geïnjecteerde en thermogevormde polypropyleen waarvan het gemaakt is. Wij bieden u de perfecte wegwerpkeukenproducten voor de allerkleinsten in huis, want het vermijdt snijwonden en verwondingen, want het is een onbreekbaar servies.

 

 

 

 

 

Bekijk meerZie minder

Wegwerp Servies X-Table Wit

Wegwerp Servies X-Table Zwart

Wegwerp Servies X-Table Rood

Wegwerp Servies X-Table Goud

Het X-tafelservies is een Microgolfbaar Wegwerpservies, gemaakt van polypropyleen met een modern design en ideaal voor catering, evenementen, kinderfeestjes en allerlei evenementen en buitenactiviteiten. Dit Microgolfbaar Plastic Servies biedt van X-Table Plastic Plates, X-Table Plastic Zakken en X-Table Plastic Bekers, tot X-Table Plastic Trays en Plastic Trays met Compartimenten, ideaal voor het serveren van verschillende hapjes.

Onze Microgolfbaar Wegwerp Servies, in verschillende kleuren en modellen, is perfect voor gebruik op picknickplaatsen, zwembaden, stranden of gewoon om te worden gebruikt op een feestje zonder angst voor breuk, want het wordt beschouwd als een Herbruikbaar Servies.

Geen problemen meer als het gaat om het voortdurend vernieuwen van het serviesgoed door chippen of ongelukkige valpartijen bij outdoor cocktailparty's, naast het feit dat het een onverslaanbare oplossing is voor plaatsen die zich in zwembaden of op het strand bevinden, aangezien we zullen voorkomen dat we duizend stukken porseleinen schalen breken met het gevaar dat dit met zich meebrengt. En natuurlijk het grote voordeel voor de kelners en serveersters dat ze in de evenementen de kleine proeverijen in zware trays moeten vervoeren.

Bekijk meerZie minder