CPP plastic zakken met zelfklevende sluiting

CPP plastic zakken met zelfklevende klep zijn de perfecte transparante verpakkingen voor de presentatie van kledingstukken in de verkoop of voor uw was- en strijkbedrijf. De zelfklevende flap maakt het gemakkelijk om het product te verwijderen en in te brengen, waardoor het gevrijwaard blijft van mogelijke vlekken of krassen. Deze transparante CPP plastic zakken zijn de beste presentatie voor uw zakelijke producten.

  • Luchtdichte afsluiting: de zelfklevende flap zorgt voor een luchtdichte afsluiting die de inhoud van de zak beschermt tegen externe factoren zoals vocht, stof en vuil.
  • Transparantie: het CPP-materiaal is transparant, waardoor de inhoud van de zak gemakkelijk kan worden geïdentificeerd.
  • Gebruiksvriendelijk: de kleefflap maakt het gemakkelijk om de zak te openen en te sluiten, wat vooral nuttig is in situaties waar snel toegang tot de inhoud nodig is.
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in CPP plastic zakken met zelfklevende sluiting


Actieve filters

Voor verschillende doeleinden, CPP tassen met klittenbandsluiting

Met een kleefflap zijn CPP zakjes de perfecte oplossing voor het presenteren van textiele bedrijfskleding, maar ook voor het verpakken van tijdschriften, boeken en documenten die u wilt bewaren. Deze transparante zakken bieden de mogelijkheid om het product zo vaak als u wilt uit en in de verpakking te steken, omdat de kleefstrip zijn consistentie niet verliest. Al onze zakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van 25 cm tot 45 cm, hebben een klittenbandsluiting en zijn transparant zodat de klant de inhoud kan zien.

De veelzijdigheid van CPP-ritszakken

Onze hersluitbare klepzakken zijn de meest hygiënische manier om een nieuw kledingstuk aan klanten te presenteren. Dankzij hun haak-en-lus-sluiting kunnen ze gemakkelijk worden geopend en gesloten, waardoor ze een zeer praktische optie zijn voor het verpakken en opbergen van textiele kleding, maar ook voor het bewaren van belangrijke documenten. Door hun transparantie is de inhoud van de zak gemakkelijk te zien.

Sterke en praktische kleefflap

Onze polypropyleenzakken met kleefklep worden gekenmerkt door hun stevigheid en praktische bruikbaarheid. De klittenbandsluiting zorgt voor een snelle en doeltreffende sluiting, en de klep blijft gedurende het hele verzendings- of opslagproces goed zitten. Bovendien kan de zak meerdere malen worden geopend en gesloten zonder dat de kleefstof haar consistentie verliest. Hierdoor is het een praktische en duurzame oplossing voor het beschermen van kleding en documenten.

Koop CPP zakken met kleefflap van Monouso

De CPP zakken met kleefklep van Monouso zijn veilig om producten te bewaren en te beschermen dankzij hun luchtdichte sluiting, en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die voldoen aan de hygiëne- en veiligheidsnormen.

Bekijk meerZie minder