Merk

Producttype

Kleur

Materiaal

Micronage

Plastic draagtassen

De T-shirt draagtassen is een zeer bestendige, veelzijdige, economische en functionele variant. Het is de meest aanbevolen en handige manier om producten te vervoeren, vooral levensmiddelen, en wordt daarom zo veel gebruikt in allerlei soorten bedrijven.

Koop plastic T-shirtzakken en kies uit verschillende formaten en kleuren. Uw klanten zullen hun aankopen comfortabel en veilig vervoeren!

  • Waterdicht
  • Bestand tegen
  • Comfortabel te dragen
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Plastic draagtassen


Actieve filters

T-shirt tassen: praktisch en met handvatten

Onmisbaar in elk soort bedrijf. Vandaag willen we u kennis laten maken met een van onze populairste producten: T-shirt tassen. T-shirt tassen zijn een noodzakelijk hulpmiddel voor het transport van producten, onze plastic T-shirt tassen zijn een type tas dat veel gebruikt wordt in vele sectoren vanwege hun bijzondere eigenschappen.

Plastic t-shirt tassen met handvatten zijn een van de meest praktische en handige oplossingen voor het vervoer van elk type product, van de wekelijkse boodschappen tot boeken en zelfs kleding. Deze tassen zijn stevig en zeer gemakkelijk en handig te dragen, waardoor ze een uitstekende keuze zijn om boodschappen te doen of uw producten naar het werk te vervoeren. Er is geen winkel of winkel die geen T-shirt tassen met handvatten heeft om hun klanten deze service te bieden.

Met hun T-shirtvorm zijn deze tassen zeer gemakkelijk te dragen en te vervoeren, en hebben ze een ideale capaciteit om een groot aantal producten in op te bergen. Ze zijn ook zeer duurzaam, waardoor ze perfect zijn voor dagelijks gebruik.

Bij Monouso hebben we een breed scala van plastic t-shirt zakken die zeker aan uw verwachtingen voldoen. Wij bieden een breed scala aan maten en kleuren van t-shirt tassen, zodat u de optie die u nodig hebt voor uw bedrijf te vinden. Ze zijn ideaal voor kruidenierswinkels, apotheken, kledingwinkels en elk ander bedrijf dat een praktische en economische verpakkingsoplossing nodig heeft.

Voordelige t-shirtzakken voor uw bedrijf

We hebben een permanente voorraad goedkope t-shirtzakken van 40x50 beschikbaar, omdat we weten dat dit een van de stermaten op de markt is en dat u een continue aanvoer nodig hebt. Wat is er dan beter dan een betrouwbare leverancier van 40x50 t-shirt tassen?

Economy tassen zijn een populaire keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een praktische en kosteneffectieve verpakkingsoplossing. Bovendien, en dat zal u als klant bevallen, hebben we de prijs zo laag mogelijk gehouden zodat u de goedkoopste t-shirt tas op de markt vindt.

Biologisch afbreekbare T-shirt tassen: een duurzame oplossing

Zoals je al weet, zijn we bij Monouso helemaal begaan met de zorg voor het milieu. Daarom konden de biologisch afbreekbare en composteerbare t-shirt tassen in allerlei formaten en met verschillende designs niet ontbreken in ons ruime assortiment, zodat u ze aan uw klanten kunt aanbieden bij het vervoer van hun producten zonder u zorgen te maken over de impact op de planeet. Deze tassen zijn een duurzaam alternatief voor conventionele plastic tassen, omdat ze op natuurlijke wijze worden afgebroken en het milieu niet vervuilen.

T-shirt tassen kopen bij Monouso

Mis de kans niet om een praktische en handige oplossing te bieden aan uw klanten, terwijl u zorg draagt voor het milieu. Bestel de perfecte T-shirt tas bij Monouso!

Vergeet niet dat we bij Monouso een breed scala aan producten voor bedrijven aanbieden. Kom binnen en ontdek degene die past bij uw specifieke behoeften. Als u een ander model plastic tas nodig hebt, ga dan naar onze algemene categorie en ontdek alles wat we te bieden hebben. We wachten op u bij Monouso!

Bekijk meerZie minder