Vorm

Gamma

Verpakking

Wegwerp Servies X-Table Kalk

Als het gaat om het tot leven brengen van uw evenement, is er niets opvallender dan het aankleden van uw tafel met onze Limoengroen X-Table Wegwerp Servies. Een wegwerpservies dat perfect past bij de aardse kleuren. Ideaal voor buitenevenementen, zwembadfeesten, zomerterrassen en barbecues, is dit X-Table Servies, met zijn grote weerstand en flexibiliteit, op zichzelf al het meest optimale onbreekbare plastic servies op de markt geworden. Dit plastic servies, geschikt voor magnetrons, zal u en uw gasten verrassen.

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wegwerp Servies X-Table Kalk


Actieve filters

De X-Table Wegwerp Servies in Limoengroen is gemaakt van zeer resistent en duurzaam polypropyleen en brengt de recepten die erop geserveerd worden tot leven. Met een modern en origineel design is dit Microgolfbaar plastic servies een garantie voor hygiëne en kwaliteit tegen een zeer lage prijs.

Ideaal voor scholen, residenties, gemeenschappen, catering, strandclubs en allerlei soorten bedrijven die onbreekbaar moeten zijn, is ons X-Table Serviesgoed bij uitstek het onbreekbare serviesgoed geworden.

Als u daarentegen een ander soort behoefte heeft, waarbij u een ander soort wegwerpservies nodig heeft, vindt u op onze website van Ecologisch Wegwerpservies, Vaatwerk en Economisch Wegwerpservies, tot Hard Wegwerpservies, Onbreekbaar Wegwerpservies en Elegant Wegwerpservies.

Bekijk meerZie minder