Merk

Producttype

Materiaal

Kleur

Wegwerp Servies Hard Turkoois

De Turkoois Hard Wegwerp Servies is een weerspiegeling van opvallende elegantie gemaakt service. Ideaal voor jeugdige feesten, strandclubrecepties of evenementen aan zee. Dit Wegwerp servies weerspiegelt de glamour en geeft uw evenement een chique tintje. De kwaliteit en stijfheid van de materialen waaruit dit Wegwerp Plastic Servies bestaat, geeft uw gasten de voordelen van het beste porseleinen serviesgoed, maar in dit geval bespaart u op prijs en ophaaltijd, omdat het wegwerpservies is. Wegwerp Plastic bekers en borden, Wegwerpbestek, Papieren Servetten en nog veel meer, zullen deel uitmaken van dit assortiment van Wegwerpproducten die uw Wegwerp Tafelgerei voor Partijen, Catering of Evenementen zal vervolledigen.

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wegwerp Servies Hard Turkoois


Actieve filters

  • Pakket
  • laatste items
📦
180
Plastic lepel premium turkoois 16cm (180 stuks)

Plastic lepel premium turkoois 16cm (180 stuks)

Ref 5099-10-18

180 Stuks

25, 46€

0,141€/Plastic

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Uitverkocht

Aantal stuks

Het Turkoois Hard Wegwerp Servies neemt u mee naar een wereld van fantasie en illusie "onder de zee", want deze kleur doet denken aan het Caribische paradijs, de zee en de prachtige zomerlucht. Daarom is het ideaal voor zomerfeesten waar de levendigheid en de vreugde die samenkomen zeer aangename situaties creëren.

Dit Turkoois Wegwerpservies is samengesteld uit Turkoois Plastic Platen, Turkoois Papieren Servetten, Turkoois Plastic Dienbladen, Turkoois Plastic Koppen, Turkoois Tafellakens, Turkoois Wegwerpzakjes en Turkoois Plastic Bestek.

En als dit niet het kleurrijke wegwerpservies is dat u zoekt voor uw feest, vergeet dan niet onze Limoengroen Wegwerp Servies-catalogus te bekijken, ideaal voor evenementen midden in de natuur en feesten waar iets heel chique te vieren valt, Economisch Hard Tableware in Fuchsia, perfect voor gekke feesten, waar de helderheid en intensiteit van het moment wordt beleefd in elke toast, of het Goud Hard Wegwerp Servies, een perfecte gok voor winnaarsfeesten, waar triomf en kracht wordt geserveerd in elke canapé.

Bekijk meerZie minder