Merk

Producttype

Materiaal

Kleur

Wegwerp Servies Hard Bordeaux

Als u een originele en stijlvolle touch wilt geven aan uw bedrijf; of als u wilt dat uw lunch, diner en evenement diensten bijna etiquette zijn, aarzel dan niet om een kijkje te nemen op onze Bordeaux Rigid Wegwerp Servies. Geniet van heerlijke canapés in onze Bordeaux Wegwerp Borden of onze Bordeaux Plastic Zakken, en proost met de jouwe met onze Bordeaux Stem Cellar Wegwerp Bekers of onze Bordeaux Plastic Bekers. Kortom, kleed uw tafel aan met aanwezigheid en persoonlijkheid en geef bekendheid aan een van de modieuze kleuren van de afgelopen jaren. 

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wegwerp Servies Hard Bordeaux


Actieve filters

Het Bordeaux Wegwerp Hard Servies is een wegwerpservies dat ernst, elegantie en glamour uitstraalt. Deze intense kleur combineert perfect met aardse kleuren zoals groen of bruin en maakt dat ons Bordeaux Wegwerp Servies een opvallende rol speelt in combinatie met gelen, turquoise of limoenen.

Dit wegwerp plastic servies van hoge kwaliteit biedt weerstand tegen zware voedingsmiddelen, kan zeer goed vervormbaar zijn en versplintert in geval van breuk niet, waardoor snijwonden en verwondingen worden vermeden. De Bordeaux Wegwerp Servies is een goede keuze als u een ontspannen sfeer wilt creëren in de buitenlucht en zonder ongelukken.

Maar als dit niet het gekleurde wegwerpservies is dat u zoekt voor uw feest, vergeet dan niet onze Rigid Wegwerp Servies in Groenn te bekijken, een ongelooflijke gok als het feest buiten is en u wilt samensmelten met de natuur. Rigid Wegwerp Servies in Crème, perfect voor thee- of koffiebijeenkomsten met pasta, relaxte vieringen waarbij sereniteit de gasten vergezelt, of de Rigid Wegwerp Servies in Yellow, ideaal voor zomerse dagen waarbij kleur samenkomt met de ambiance.

Bekijk meerZie minder