Kartonnen Bakjes voor Gebakken Voedsel

Snack bakjes zijn veelzijdig dat betekent dat u ze kunt gebruiken voor de presentatie van elk type product: fish and chips, takoyakis of een grote berg nacho's met guacamole. Perfect voor take away, foodtrucks en terrassen of strandtenten.

Door biologisch afbreekbare bakjes te kopen, kunt u uw klanten een verpakking aanbieden waarmee ze uw bereidingen kunnen proeven zonder zich zorgen te maken over vlekken op hun handen, aangezien de sauzen en vetten niet door de antivetbehandeling van deze bakjes komen.

  • Ideaal voor take away en food trucks
  • Speciaal voor het serveren van snacks
  • Bestand tegen vetten en oliën
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Kartonnen Bakjes voor Gebakken Voedsel


Actieve filters

Snack bakjes: de perfecte aanvulling

Aan alle liefhebbers van fastfood en afhaalrestaurants, luister! Maak kennis met de praktische kartonnen snack bakjes, de perfecte aanvulling voor elke levensmiddelenzaak!

Dit type kartonnen verpakking is een ideale oplossing voor alle fastfoodbedrijven of afhaalrestaurants, want het is de perfecte keuze om alles, van voorgerechten tot desserts, op een praktische, snelle en eenvoudige manier te serveren. En daar blijft het niet bij, deze snack bakjes hebben ook een veelheid aan toepassingen die u zeker zullen verrassen. Laten we eens kijken wat kartonnen dienbladen allemaal te bieden hebben!

Kartonnen bakjes voor fastfood

Deze handige kartonnen snack bakjes zijn een must-have voor elk bedrijf dat fastfood of afhaalmaaltijden aanbiedt. Hiermee kunt u uw klanten handig en snel bedienen, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het eten.

De vorm van de trays is perfect voor verschillende soorten voedsel en de meeste porties passen er perfect in. Onze dienbladen hebben een unieke en praktische vorm , waardoor ze ideaal zijn voor het serveren van elk soort voedsel, van voorgerechten tot desserts. Ze zijn zorgvuldig ontworpen met een rechthoekige basis en zijkleppen die iets omhoog staan om te voorkomen dat voedsel wordt gemorst of gemorst, waardoor een aantrekkelijke presentatie en gemakkelijke toegang tot de inhoud mogelijk is.

Duurzame en veelzijdige snack bakjes

Kartonnen snack bakjes bieden zowel u als uw consumenten meerdere voordelen. Wilt u ze allemaal weten?

Ten eerste zijn ze een voordelige en milieuvriendelijke optie in vergelijking met andere plastic verpakkingen. Ze zijn ook erg licht, waardoor ze ideaal zijn voor het vervoer van voedsel. Hun stevige materiaal zorgt ervoor dat voedsel langer in perfecte staat blijft en ze kunnen gemakkelijk worden gestapeld voor een efficiënte opslag.

Maar wacht, er is meer! Deze kraftkartonnen bakjes zijn zo veelzijdig dat ze in allerlei situaties kunnen worden gebruikt. Heeft u een speciaal evenement of feest? De biologisch afbreekbare dienbladen zijn ideaal om elk soort voedsel gemakkelijk en handig te serveren. Hebt u een efficiënte en georganiseerde opslagmogelijkheid nodig? Kartonnen trays zijn perfect voor opslag en transport van bereid voedsel en catering.

Waarom kiezen voor kartonnen trays voor fastfood?

Wilt u uw klanten een uitzonderlijke en gemakkelijke eetervaring bieden? Maak dan gebruik van snack bakjes in uw bedrijf! Bij Monouso vindt u een grote verscheidenheid aan formaten en ontwerpen om aan uw behoeften te voldoen. Aarzel niet langer en sluit u aan bij de revolutie van kartonnen trays!

Bekijk meerZie minder