Producttype

Materiaal

Kleur

Papieren handdoeken

Papieren handdoeken zijn ideale accessoires voor alle soorten bedrijven waar comfort voor de klant en persoonlijke hygiëne een prioriteit zijn. Ze zijn het beste product om handen te drogen na het wassen of om vlekken snel en gemakkelijk te verwijderen. Ze worden gekenmerkt door:

  • Hoog absorptievermogen: ze zijn ongelooflijk absorberend en maken een snelle reiniging van vloeistoffen en vlekken mogelijk.
  • Gemakkelijke papierbesparende distributie: compatibel met systemen die zelfbediening en netheid bevorderen.
  • Hoge kwaliteit: ze vallen niet uit elkaar als ze nat zijn.
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Papieren handdoeken


Actieve filters

Papieren handdoeken voor uw bedrijf

Toiletpapier is niet genoeg wanneer u op zoek bent naar een product waarmee u uw handen zonder problemen kunt afdrogen. Daarom hebben we bij Monouso een selectie handdoeken gemaakt, onmisbaar in elke sanitaire ruimte, samen met dispensers voor vloeibare zeep voor aan de muur die u in onze catalogus kunt vinden.

Deze papieren handdoeken zullen de hygiëne in uw zaak aanzienlijk verbeteren, aangezien elke klant een nieuwe kan gebruiken en deze na gebruik kan weggooien. Dit zal een gevoel van netheid en comfort geven aan uw klanten, die zullen genieten:

  • Een product van hoge kwaliteit.
  • Papierbesparing dankzij de hoge absorptiecapaciteit.
  • Maximale netheid en hygiëne in badkamers.

Resistent papieren handdoeken

Hoewel deze handdoeken van papier zijn, zijn ze zeer resistent, zodat ze niet uit elkaar vallen als ze nat worden en de handen volledig droog blijven voor een maximale hygiëne. We hebben verschillende modellen papieren handdoeken waarmee u uw selectie kunt aanpassen aan uw bedrijf. Hoewel het een eenvoudig en ongecompliceerd artikel lijkt, geven papieren handdoeken een kwaliteitsimago en zullen uw klanten het waarderen dat u aan hen denkt en voor hen zorgt.

Bovendien zijn Monouso papieren handdoeken bijzonder voordelig, waardoor u geld bespaart. Hun slimme "Z"- of "zigzag"-vouw voorkomt dat ze scheuren wanneer ze worden uitgetrokken en zorgt ervoor dat ze één voor één worden uitgedeeld, zodat u er niet meerdere tegelijk hoeft uit te trekken en papier bespaart.

Bekijk meerZie minder