Producttype

Materiaal

Kleur

Cupcake en Muffin Dozen

Cupcake dozen zijn veel meer dan alleen dozen om cupcakes in te vervoeren. Daarin wachten de heerlijkste lekkernijen als een schat. Deze kunstwerken bewegen niet en u kunt uw cupcakes en muffins overal naartoe vervoeren.

Een muffin doos is gewoon een ander deel van de cupcake. Weet je waarom?

  • Stijlvol vervoer voor uw cupcakes
  • Verschillende materialen en maten
  • Stijlvolle presentatie
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Cupcake en Muffin Dozen


Actieve filters

  • Pakket
  • freeshipping
  • laatste items
📦
160
Papieren Cake vorm zak 2 Slots wit 19,5x10x7,5cm

Papieren Cake vorm zak 2 Slots wit 19,5x10x7,5cm (160 stuks)

Ref 13722-20-8

160 Stuks

-20% 111, 44€ Normale prijs 139,30

0,697€/Papieren

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Op voorraad

Aantal stuks

Cupcake- en muffinverpakkingen voor alle smaken

Wilt u uw bakkerijbedrijf de touch geven die het onderscheidt? Met ons ruime assortiment hoogwaardige verpakkingen kunt u uw cupcakes en muffins aanpassen aan uw merkimago. Van klassieke papieren verpakkingen tot moderne dozen, wij hebben alles wat u nodig heeft om indruk te maken op uw klanten.

Cupcakes en muffins zijn heerlijke opties voor elk moment van de dag! Maar kennen uw klanten het verschil ertussen nog niet? Wij helpen u het hen uit te leggen:

Een cupcake is een kleine, zoete cake die wordt gebakken in een muffinvorm en versierd met verschillende toppings en decoraties. Het is perfect als dessert of als traktatie voor een speciaal tussendoortje. Muffins daarentegen zijn grotere, dichtere muffins die als ontbijt of als hartig tussendoortje kunnen worden gegeten. Muffins worden meestal gemaakt met gezonde ingrediënten, zoals fruit, noten en haver, en worden meestal gewoon of met een eenvoudige topping gegeten.

Beide bereidingen worden met zorg gemaakt, dus cupcake- en muffindozen zijn een essentieel onderdeel van de dessertpresentatie. Er wordt veel tijd besteed aan de details van de cupcake, en daarom moeten cupcakeboxen daarmee in harmonie zijn.

Perfecte cupcake dozen bij Monouso

Bij Monouso hebben we dozen voor individuele cupcakes, dozen voor twee cupcakes, dozen voor vier cupcakes en dozen voor zes of meer cupcakes. Zonder twijfel een geweldig assortiment voor zo'n bijzonder dessert.

Onze cupcake dozen zijn uitstekend voor zowel bakkerijen als particulieren en niet te vergeten alle cupcake makende bedrijven. Met deze cupcakebakjes kunnen uw klanten hun creaties probleemloos mee naar huis nemen.

Wat uw specialiteit ook is, bij Monouso hebben we de perfecte verpakking zodat u uw cupcakes of muffins aan uw klanten kunt presenteren alsof ze net uit de oven komen. Onze verpakkingen houden uw producten klaar om van te genieten, of u ze nu serveert in uw winkel, op een speciaal evenement of onderweg.

Of u nu liever zoete, decoratieve cupcakes of gezonde muffins maakt, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Wij bieden een grote verscheidenheid aan hoogwaardige cupcake- en muffinverpakkingen, van klassieke papieren verpakkingen tot moderne dozen.

Wacht niet langer om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Bestel vandaag nog en ontdek hoe onze cupcake-, muffin- en muffinverpakkingen u kunnen helpen op te vallen in de markt en te voldoen aan de behoeften van uw meest veeleisende klanten.

Bekijk meerZie minder