Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Merk

Kleur

Materiaal

Bestek set

Nu kunt u nog meer tijd en geld besparen met onze plastic besteksets. Elk van deze complete sets voorziet u van al het bestek dat u nodig heeft voor één diner in handige zakjes.

  • Complete sets
  • Verschillende kleuren
  • Zeer hygiënisch en praktisch
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Bestek set


Actieve filters

  • Pakket
  • laatste items
📦
500
Plastic PS bestekset vork en mes wit (500 stuks)

Plastic PS bestekset vork en mes wit (500 stuks)

Ref 5951-25-20

500 Stuks

51, 52€

0,103€/Plastic

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Uitverkocht

Aantal stuks

Met onze Bestek sets zorgt u ervoor dat elk diner alles heeft wat ze nodig hebben voor hun maaltijd, op deze manier en verdeeld in handige zakjes, deze Wegwerpbare Bestek Sets  zijn samengesteld uit zowel bestek als een servet.

Er zijn goedkope bestekken, metalen bestekken of houten bestekken, maar het belangrijkste is dat elk van deze wegwerp bestekken perfect zijn voor elke gelegenheid, zodat alle gasten alles hebben wat ze nodig hebben om dit te doen het beste is om verpakte bestekken te kopen.

Bovendien bent u bij Monouso altijd verzekerd van de hoogste kwaliteit en de beste prijs van alle internet, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken, want met onze uitstekende pre-sale en post-sale service toegevoegd aan onze ongelooflijke prijzen en de kwaliteit van onze producten, zult u slagen in elk feest, vergadering, lunch of diner dat u met vrienden of familie maakt.

Verzeker uzelf van een overwinning aan tafel met Monouso, en ontdek waarom wij het symbool zijn van het vertrouwen van zoveel klanten.

Bekijk meerZie minder