Wegwerp polyethyleen plastic handschoenen

De plastic wegwerphandschoenen in polyethyleen die we bij Monouso hebben, kunnen worden gebruikt bij het dagelijkse werk in de horeca. Ook in tankstations, of onder andere in de lichte industrie, bij onderhoudswerkzaamheden aan machines en auto's, nauwkeurige manipulaties en schoonmaakwerkzaamheden.

Met deze polyethyleen handschoenen kunt u uw handen en die van uw team beschermen tegen schurende schoonmaakproducten, voedsel hanteren zonder angst voor besmetting en onnodige vlekken vermijden. We hebben verschillende modellen in verschillende kleuren en maten, zoals u hieronder kunt zien. Koop wegwerphandschoenen van polyethyleen met een zeer goede weerstand in onze winkel.

  • Transparant en licht geruwd
  • Goede grip
  • Lichte bescherming
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wegwerp polyethyleen plastic handschoenen


Actieve filters

Wegwerphandschoenen in polyethyleen voor dagelijks gebruik

Bent u op zoek naar praktische handschoenen voor uw bedrijf die dankzij hun economische prijs gemakkelijk kunnen worden vervangen en weggegooid? Ze zijn perfect om uw handen of die van uw klanten te beschermen en dankzij hun ergonomie zijn ze uw ideale bondgenoten, ongeacht uw activiteit.

Onze plastic wegwerphandschoenen in polyethyleen zijn de perfecte oplossing om elk direct contact met de producten die u dagelijks hanteert te vermijden.

Voor uw klanten om comfortabel hun groenten en fruit te serveren, voor diverse voedingsmiddelen of zelfs voor een tankstation. Hun ergonomisch ontwerp, dat aan elke hand kan worden aangepast, biedt hen de nodige veiligheid en comfort om elk type product hygiënisch te hanteren.

Maar ze zijn niet alleen nuttig in grote supermarkten, ze zijn ook ideaal voor thuis! Heeft u thuis kleine kinderen? Gebruik onze handschoenen om luiers, voedsel of andere producten te hanteren zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het schoonmaken van uw handen achteraf.

Highlights van onze polyethyleen wegwerphandschoenen:

  • Betere grip
  • Stijf
  • Transparant
  • Meest economisch
  • Lichtgewicht bescherming

Goedkopetransparante polyethyleen plastic handschoenen beschermen u snel tegen alle soorten vuil.

Deze goedkope wegwerphandschoenen zijn bedoeld voor snel gebruik en verwijdering, niet voor zwaar gebruik, daarvoor kunt u andere modellen kiezen, zoals vinyl handschoenen, latex wegwerphandschoenen of nitril wegwerphandschoenen.

Bekijk meerZie minder