Vorm

Gamma

Verpakking

Wegwerp Servies X-Table Wit

Voor die rampen die rubberen handen hebben of die feesten waar het noorden verloren gaat, is het Wit X-Table Wegwerp Servies het perfecte wegwerpkeukengerei om je tafel aan te kleden en de beste recepten te serveren. Dit onbreekbare servies is het perfecte hulpmiddel voor evenementen en feesten, omdat het onnodige snijwonden en verwondingen voorkomt en tegelijkertijd een perfecte en kwalitatieve service biedt. Deze X-Table Bekers, X-Table Borden, X-Table Trays en X-Table Bowls zijn in sommige gevallen gemaakt van geïnjecteerd polypropyleen en in andere gevallen gevormd en garanderen een zeer goede hittebestendigheid.

Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Wegwerp Servies X-Table Wit


Actieve filters

Deze Witte X-Table Wegwerp Servies is twee tot drie keer sterker dan conventioneel wegwerpservies. Zijn flexibiliteit en weerstand maken het tot een onbreekbaar microgolfservies. Dit plastic serviesgoed ondergaat een uitgebreide kwaliteitscontrole, waarbij een reeks tests de geschiktheid voor dagelijks gebruik bevestigt en certificeert.

Ideaal voor scholen, residenties, gemeenschappen, catering, strandclubs en allerlei soorten bedrijven die onbreekbaar keukengerei moeten gebruiken, is ons X-Table Serviesgoed bij uitstek het Wegwerpserviesgoed geworden.

Als u daarentegen een ander soort behoefte heeft, waarbij u een ander soort wegwerpterei nodig heeft, dan vindt u op onze website van Ecologisch Wegwerp Servies, Economisch Wegwerp Servies en Economisch Wegwerp Servies in kleur, tot Hard Wegwerp Servies, onbreekbaar Wegwerp Servies en Elegant Wegwerp Servies.

Bekijk meerZie minder