Vlekbestendige Placemats

Dit is de perfecte oplossing om de tafels van uw zaak op een heel elegante manier aan te kleden, zonder dat u de was moet doen. Kies het tafelkleed dat het best bij uw behoeften aansluit en vergeet niet dat ze 100% ecologisch zijn, aangezien ze gemaakt zijn van 100% gerecycleerd katoen.

Op onze website hebben we een grote verscheidenheid aan formaten en ontwerpen in tafelkleden zoals deze. Neem een kijkje!

  • Vlekwerend
  • Antislip
  • Waterdicht
  • Gemakkelijk te wassen en te strijken
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Vlekbestendige Placemats


Actieve filters

Vlekbestendige tafelkleden hebben een revolutie teweeggebracht in de horeca. Dankzij de technologie is de doorgang door de wasserij onbestaand, de waterdichte lagen die de reiniging ervan vergemakkelijken en de antislip basis maken het mogelijk om de wasserij op elk oppervlak te fixeren. Het belangrijkste kenmerk van deze anti-vlek tafellakens is dat ze een perfecte combinatie vormen van gerecycled katoen dat niet is gemaakt met waterdichte en antisliplaagjes.

Deze anti-slip lagen helpen het bestek statisch te blijven. Bovendien geven deze anti-vlek tafellakens u, dankzij het wasgemak, de mogelijkheid om ze gemakkelijk en zonder grote hoeveelheden water opnieuw te gebruiken, aangezien hun anti-vlekbehandeling mogelijke morsingen afstoot en voorkomt dat ze op het tafellaken blijven liggen.

En laten we de laatste hand niet vergeten: ze zijn gemakkelijk te strijken en blijven ongeschonden voor verschillende diensten. En alsof dit nog niet genoeg is, kan Day Drap er prat op gaan ecologisch te zijn, want ze zijn gemaakt van 100% gerecycled katoen.

Ga voor de elegantie van Day Drap!

Bekijk meerZie minder