Verzenden naar
Momenteel: Belgium

Merk

Producttype

Materiaal

Kleur

Snoeppotten

Snoepcontainers zijn gemaakt om allerlei soorten snoep, gummies, snoep en snoepjes te beschermen, te serveren en te vervoeren. U vindt ze meestal in meerdere materialen, zodat u de ervaring voor uw klanten kunt personaliseren: karton, glas, plastic, er is een perfecte snoepcontainer voor elke gelegenheid!

Als uw traiteur verantwoordelijk is voor grote evenementen of als u een feest op komst heeft dat een zoete toets vereist, is het kopen van snoepcontainers de meest ideale manier om al dat snoep te presenteren voor de finishing touch van het feest.

 • Een veelheid aan formaten om uw snoep te presenteren!
 • In allerlei materialen: karton, plastic, glas?
 • Leuk en functioneel in gelijke delen
Bekijk meerZie minder

Aanbevolen producten in Snoeppotten


Actieve filters

 • freeshipping
 • laatste items
Papier bakkerij doos goud 20x13x5,5cm 1000g (100 stuks)

Papier bakkerij doos goud 20x13x5,5cm 1000g (100 stuks)

Ref 4277-100

100 Stuks

-15% 108, 99€ Normale prijs 128,22

1,090€/Papier

star_border star_border star_border star_border star_border
0 Review(s) 

Op voorraad

Aantal stuks

Containers voor snoep

Voor kiosken, voor winkels, voor magazijnen, voor catering of levering... er zijn velen onder u die dagelijks containers nodig hebben om snoep, snoepjes en alle soorten snoep op te slaan, te serveren of te vervoeren. Onze containers voor snoep bieden u veiligheid en hygiëne, maar niet alleen dat, ook een geweldige stijl dankzij onze verschillende formaten. Onze verpakkingen voor snoep bieden u veiligheid en hygiëne, maar ook een geweldige stijl dankzij de verschillende formaten die u in onze catalogus vindt. Zakjes voor snoep. Potten. Flessen. Potten. Doosjes... Wij hebben de beste selectie verpakkingen voor snoep gecreëerd!

Containers voor snoep en traktaties hebben een speciale magie die rechtstreeks afkomstig is van de heerlijke, suikerhoudende stukjes geluk die ze moeten bevatten. Daarom is er zoveel variatie in materialen, vormen en kleuren, voor alle situaties!

 • Het karton waarvan de snoepdoosjes zijn gemaakt, is sterk en zeer hygiënisch. Zowel bedrukte als kraftmodellen bieden een nette presentatie van uw producten, vooral voor snoeptafels (open modellen) of voor verzending (gesloten dozen).
 • Plastic verpakkingen voor snoepgoed (flessen of kuipjes) zijn gemaakt van polyethyleen, polypropyleen en polystyreen, drie soorten plastic materialen die de groei van micro-organismen bemoeilijken. Polyethyleen is zeer hygiënisch en recycleerbaar. Plastic snoepverpakkingen van polystyreen zijn sterk, veilig en transparant, zodat uw snoepjes in hun eigen licht schijnen. Ze zijn er in leuke vormen om een statement te maken bij een snoepbar of snoepbuffet. De polypropyleen plastic jelly bean containers zijn stevig, slagvast en licht, een perfecte triade om uw snoep veilig in te bewaren.
 • De glazen jelly bean potten profiteren van alle opslageigenschappen van dit materiaal, evenals hun ontwerpen in verschillende kleuren, om alle ogen te trekken.

Plastic potten voor snoep

Binnen het hele assortiment plastic potten zijn de jelly bean potten bijzonder geschikt voor het bewaren van snoep en snoep. Ze bieden u grote vrijheid door de verscheidenheid aan maten en capaciteiten die u op onze website kunt vinden. Met plastic jelly bean containers van 45 ml tot meer dan 900 ml... Dat is pas een echt snoepfestijn!

Als accessoire vindt u op maat gemaakte deksels (apart verkrijgbaar) die perfect passen en waarmee u de potten veilig kunt vervoeren en zo vaak als nodig kunt openen en sluiten. De lekkernijen blijven in perfecte staat.

Geleipotten

Een optie die nooit uit de mode raakt voor het presenteren en bewaren van lekkernijen zijn de glazen snoeppotten of glazen potten. Ze geven een vintage touch aan uw evenementen of uw winkel en dankzij hun luchtdichte sluiting blijven de snoepjes mals en met de suiker intact, precies zoals uw klanten verwachten. Want om een perfecte ervaring te bieden, moet die jelly bean precies goed zijn om al uw smaak te behouden en uw klanten blij te kunnen maken. Opnieuw en opnieuw en opnieuw... en weet je, als het om jelly beans gaat, weet je wanneer je begint maar... Kom op, het is non-stop!

De snoeppotten vindt u bij ons in verschillende kleuren: paars, groen, geel of de klassieke transparante, ideaal om ze te vullen met slechts één soort snoep of met snoepjes van verschillende smaken... dat is alle decoratie die uw potten nodig hebben.

Snoepflessen

Een leuke manier om uw snoep te presenteren bij grote evenementen (verjaardagen, jubilea, huwelijken) zijn deze recycleerbare plastic snoepflesjes.

Ze hebben de vorm van een fles en worden geleverd met dop en al. We hebben opties gemaakt van Tritan (een onbreekbaar plastic) perfect voor het versieren van allerlei evenementen en speciale vieringen. Vooral als er kinderen zijn, omdat er geen gevaar is dat ze breken als ze vallen. Bovendien zijn deze plastic snoepflessen herbruikbaar, zodat u ze na elk evenement kunt wassen en klaar hebt voor het volgende gebruik.

Hun transparantie is perfect om de snoepjes voor zichzelf te laten spreken en de eetlust van uw klanten of gasten op te wekken.

Snoepdozen

Vragen veel klanten u, als alternatief voor snoeptafels, om snoepdozen te maken? Het is een groeiende trend om ervoor te zorgen dat iedereen uw evenementen tevreden verlaat (en zich uw gasten herinnert zodra ze thuis zijn). Met gepersonaliseerde snoepdoosjes zullen ze zowel op het feest als daarna plezier hebben, omdat ze gemakkelijk te vervoeren zijn. Hetzelfde geldt voor u, want ze zijn stapelbaar en in verschillende maten, waardoor ze weinig opslagruimte in beslag nemen.

Onze modellen zijn ook perfect als u op zoek bent naar dozen om te vullen met lekkers voor de levering. Wat een lief moment moet het zijn om zoiets te ontvangen!

Goedkope kartonnen dozen voor snoep

De kartonnen dozen voor snoep in onze winkel bieden u het hele jaar door de beste prijzen. Onze uitgebreide catalogus geeft u toegang tot de nieuwste modellen goedkope dozen voor het bewaren van snoep en voor elk budget.

Dankzij onze ervaring in de sector en onze samenwerking met fabrikanten en leveranciers kunnen wij u altijd de beste aanbiedingen en de goedkoopste dozen voor snoepgoed op het net aanbieden. Of u nu dozen, flessen of potten wilt, het is ons een genoegen dat u ze allemaal tegen de beste prijs vindt bij Monouso.

Bulk Snoep Containers

Een zeer wijdverbreid gebruik van onze snoepcontainers is het serveren van snoep in bulk of per gewicht in winkels, markten en beurzen. Dit komt omdat onze dozen en potten zeer hygiënisch zijn voor het vervoer van snoep en gemakkelijk te sluiten zijn zodra ze gevuld zijn.

Omdat ze zo gemakkelijk op te bergen zijn, zijn ze perfect voor straatkraampjes, omdat ze probleemloos gestapeld kunnen worden en weinig ruimte innemen, zowel plastic snoepcontainers als snoepdozen.

Containers voor verjaardagen, Halloween of bruiloften

Bij speciale gelegenheden hoort altijd een zoete kant. Verjaardagsfeesten zijn niet hetzelfde zonder verjaardagscontainers om te vullen met jelly beans en het einde van het feest zoet te maken. Hetzelfde geldt voor bruiloften, waar de snoepdozen voor bruiloften nog geen plaats hebben gemaakt voor de nieuwe candybars. Andere snoepdozen die de gebeurtenissen van uw gasten nog specialer maken zijn:

 • Snoepdoosjes voor verjaardagen
 • Containers voor communiesnoepjes
 • Snoeppotten voor Halloween
 • Doop snoeppotten
 • Snoeppotten voor bruiloften
 • Verjaardagssnoepdoosjes

Kartonnen containers voor snoepgoed

Er is geen feest dat niet eindigt met een zoete toets. En dan hebben we het niet over het dessert, waar de smaken soms bitter, zuur en zelfs zout zijn. Nee, we hebben het over de nieuwe trend in feestjes, de candybar, zoete tafels waar de gasten het feest afsluiten door te snoepen van snoep, jelly beans en andere suikerhoudende lekkernijen.

Om de beste candy bar op te zetten, moet je stijlvolle wegwerp candy bar containers kopen waarmee je een presentatie creëert die je gasten met open mond zal laten staan, zowel kinderen als volwassenen, er is geen leeftijd om met mate te genieten van een goede sugar rush!

Populaire reephouders zijn onder andere:

 • Plastic reeppotten
 • Kartonnen reepcontainers
 • Plastic verpakkingen voor repen

Monouso, leverancier van reepcontainers

Met onze grote verscheidenheid aan stijlen, maten en capaciteiten is Monouso de leverancier van reepcontainers die u zoekt. Op onze website kunt u gemakkelijk alles vinden, van snoepverpakkingen tot snoepcontainers, van snoeppotten tot bulk jelly bean containers.

Vertrouw op onze ervaring en onze nauwe samenwerking met de beste fabrikanten om u te voorzien van de snoep containers die uw catering evenementen, grote feesten in uw restaurant of uw feesten en evenementen, altijd een zoete plek die al uw gasten zal altijd herinneren.

Bekijk meerZie minder