Materiaal

Capaciteit

Rechthoekige PP magnetron bakjes

Op zoek naar een container waarin uw klanten hun voedsel veilig kunnen opwarmen? Rechthoekige magnetronbestendige PP plastic bakjes zijn een praktische en veelzijdige oplossing voor het bewaren, vervoeren en opwarmen van voedsel thuis, op kantoor of waar dan ook.

Door de transparantie van de containers is de inhoud gemakkelijk te zien, waardoor deze gemakkelijk te identificeren en te organiseren is. Bovendien zijn de plastic bakken ontworpen om voedsel vers en veilig te houden, en zijn ze voorzien van luchtdichte deksels die lucht en externe besmetting voorkomen. Ze zijn verkrijgbaar in een groot aantal afmetingen en dankzij hun rechthoekige vorm kunnen ze worden gebruikt voor de meest uiteenlopende gerechten, van pasta tot vlees en niet te vergeten de legendarische lasagne, meestal in deze langwerpige vorm.

Met deze bakjes kunnen uw klanten met het volste vertrouwen uw gerechten opnieuw opwarmen zonder van bakje te wisselen.

  • Veilig voor de magnetron
  • Vervormen niet bij hoge temperaturen
  • Verschillende modellen en kleuren
Bekijk meerZie minder

Meest Verkocht


Aanbevolen producten in Rechthoekige PP magnetron bakjes


Actieve filters

Rechthoekige PP-verpakking: een oplossing voor de magnetron

Heeft u of uw klanten ooit de behoefte gehad om voedsel op te warmen in de magnetron, maar wist u niet welk type verpakking te gebruiken? Bij Monouso willen we vooral het gemak van onze klanten, daarom hebben we deze categorie samengesteld waarin u gemakkelijk verschillende soorten verpakkingen kunt vinden die een belangrijk punt gemeen hebben: ze zijn allemaal geschikt voor het opwarmen van uw bereidingen in de magnetron!

In deze snelle wereld hebben we snelle en effectieve oplossingen nodig om ons leven gemakkelijker te maken, en magnetronbestendige plastic bakjes doen precies dat. Onze PP plastic bakjes voor de magnetron zijn een slimme, hittebestendige optie. Niet alle plastic bakjes zijn bestand tegen de temperatuur van magnetrons, maar PP bakjes wel, zodat u uw voedsel zonder zorgen kunt verwarmen!

  • Veelzijdig
  • Volledig transparant
  • Met veilig, luchtdicht deksel
  • Grote verscheidenheid aan maten en vormen

Maar daar houden de voordelen niet op. Een ander voordeel van rechthoekige PP plastic magnetronverpakkingen is hun vorm. Wist u dat ze door hun rechthoekige vorm ideaal zijn om voedsel in de koelkast te bewaren? Ja, dat zijn ze! En het beste van alles is dat ze stapelbaar zijn, wat het bewaren van uw voedsel veel gemakkelijker en handiger maakt.

Gemak met magnetronbakjes met deksel

En heeft u nooit gemorst bij het bewaren van voedsel in plastic bakjes? Geen nood!

We hebben verschillende modellen rechthoekige PP containers, die met een apart deksel of die met een ingebouwd deksel met een eenvoudige scharniersluiting. Wat u ook kiest, onze containers zullen goed afsluiten om uw voedsel in perfecte staat te houden, zodat er geen risico is op lekken of morsen. Bovendien houdt het deksel het voedsel vochtig tijdens het opwarmen in de magnetron, zodat het niet uitdroogt en de smaak niet bederft.

Transparantie is een heel gebruikelijk kenmerk van plastic bakjes, en is een van de redenen waarom ze zo populair zijn op de markt. In doorzichtige plastic bakjes kunt u gemakkelijk de inhoud van het bakje zien zonder het te hoeven openen, waardoor ze ideaal zijn voor de opslag en uitstalling van producten in winkels, afhaalrestaurants en supermarkten.

Ze worden veel gebruikt in Aziatische en Italiaanse levensmiddelenbedrijven en kunnen allerlei soorten voedsel bevatten: pasta, rijst, noedels, lasagne, cannelloni en nog veel meer! Als u voor uw bedrijf veelzijdige containers nodig heeft die geschikt zijn voor magnetrons en rechthoekig van vorm zijn, dan zijn deze uw beste optie voor kwaliteit en prijs.

Bij Monouso hebben we deze rechthoekige containers in verschillende capaciteiten, evenals de bijpassende deksels om veilig en hygiënisch transport te garanderen. Koop deze plastic magnetron containers tegen de beste prijzen online, met kwantumkorting.

Bekijk meerZie minder